Bachelor in International Business Administration en de moderne talen

University of Southern Denmark

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in International Business Administration en de moderne talen

University of Southern Denmark

Bachelor of Science in International Business Administration en de moderne talen in Flensburg combineert bedrijfseconomie en zakelijke taal (in het Duits of Deens plus Engels) en kwalificeert u voor het internationaal georiënteerde banen in particuliere bedrijven als in publieke organisaties.

Interculturele studieomgeving in Flensburg


BSc in International Business Administration en de moderne talen is in samenwerking met de Universiteit van Flensburg vastgesteld en wordt bestudeerd in Flensburg. Dit betekent dat het een duidelijke internationale profiel, zowel in termen van de onderwezen vakken en in termen van de studie omgeving vindt u een deel van geworden. En last, but not least, de gemarkeerde internationale profiel wordt weerspiegeld in de double degree die u verkrijgen over afstuderen: een Deense, evenals een Duitse Bachelor diploma.

Breed scala aan onderwerpen


BSc in International Business Administration en de moderne talen in Flensburg is het studieprogramma voor u als u wilt studies te combineren in het bedrijfsleven taal met studies in bedrijfseconomie. Geconfronteerd met groeiende politieke, economische, culturele en sociale globalisering, zullen bedrijven toenemende eisen aan hun werknemers, die zullen moeten werken over nationale en taalgrenzen.

Deze BA zal u in aanmerking komt voor het analyseren, evalueren, en het oplossen van de bij de internationale activiteiten van ondernemingen taken, en het zal u in aanmerking voor het uitvoeren van de communicatie en bemiddeling taken in verband met dergelijke activiteiten. U krijgt de competenties die u nodig hebt via vreemde talen te verkrijgen, via de kennis van de sociale omstandigheden, en via de kennis van de sociologische en economische factoren die van invloed besluitvormingsprocessen in diverse cultuur.

Programma structuur


Een gemiddelde van 15-20 lezingen zullen worden aangeboden per week. Studie activiteiten zullen bestaan ​​uit een mix van lezingen, oefeningen, cases en projecten / seminars.

Merk op dat de voorbereiding voor lezingen zal nemen het grootste deel van de tijd die je besteedt aan je studie. Wij raden u deelnemen aan een studiegroep, omdat dit je in staat zal stellen om te bespreken wat u hebt gelezen, je voorbereiden op de manier waarop je zal later samen met je collega's aan gezamenlijke projecten in een zakelijke context.

Toelatingseisen


Door de samenwerking met de Universität Flensburg u wordt gevraagd om deze procedure te volgen:

Aanvragers met een Duitse middelbare school / middelbare school examen of een equivalent aan te vragen bij Universität Flensburg voor de opleiding B.Sc.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
- Gratis voor EU / EER-studenten. Prijs voor niet-EU / EER-studenten, per jaar: EUR 6200
Locations
Duitsland - Flensburg, Sleeswijk-Holstein
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates