Studies in het Engels

Een ondernemingsrecht graad bereidt je te werken in de juridische arena binnen het bedrijfsleven. Als een gebied van studie, ziet ondernemingsrecht op welke wet- en regelgeving invloed op de moderne zakelijke omgeving. De wettelijke bevoegdheid in het internationale bedrijfsleven van vandaag is noodzakelijk voor een succesvolle business development naar andere landen. Op deze manier, een bedrijf graad in de rechten is een veelzijdig instrument, het uitrusten van studenten voor een breed scala van beroepen en specialiteiten.

Het ontwikkelen van praktische vaardigheden is de sleutel

Tijdens het bestuderen van de studenten sterke praktische vaardigheden te bereiken en klaar om meteen aan de slag zal zijn. Tijdens de twintig weken van de beroepspraktijk u uw kennis in diverse juridische procedure gebieden te verdiepen, zul je leren:

  • voorbereiden en organiseren van documenten en contracten,
  • om deel te nemen in een rechtszaak en zakelijke onderhandelingen,
  • bieden een waaier van juridisch advies aan personen die betrokken zijn in het internationale bedrijfsleven.

Uw praktische kennis en vaardigheden worden ontwikkeld, terwijl het leren hoe je een internationale business bedrijf op te richten: het is de registratie, het opstellen van juridische documenten, superviserende het internationale bedrijfsleven juridische omgeving, het definiëren van de internationale zakelijke markt, die is gewijd aan nationale en internationale wetgeving regelgeving, analyseren en evaluatie van de nationale en internationale juridische beslissingen over regelgeving van zaken onderwerpen activiteit, argumentatieve interpreteren van de inhoud, typische regeling van wet kwesties. Voor ondernemerschap, de studenten van ISLB zijn zeer welkom op lokaal en internationaal kapitaal bedrijven: advocaten, deurwaarders, kantoren notarissen en andere organisaties in Litouwen en het buitenland.

U kunt gebruik maken van het netwerk van onze brede sociale partners 'te nemen. Sociale partners ISLB geven lezingen, evenals actief bieden onze studenten met een carrière en de uiteindelijke beroepspraktijk plaatsen, nemen deel aan ISLB de gebeurtenissen die ondernemerschap en creativiteit te ontwikkelen, begeleiden laatste scripties van studenten.

Een vergoeding & tijdbesparende pad naar je tweede bachelor's degree in Schotland

Het programma biedt een fee & tijdsbesparende pad door Abertay Dundee University in Schotland naar je tweede bachelor's degree in Laws in Schotland te krijgen.

Uw kansen op werk

Veel grotere bedrijven zal een juridische afdeling te hebben, om de firma te controleren en omgaan met eventuele juridische problemen die zich kunnen voordoen. Deze posities zullen bestaan ​​in bijna alle sectoren, van financiën, het bankwezen, tot productie, en nog veel meer. Hierdoor zullen mensen met een bedrijf wetsgraad veel opties hebben omdat zij niet beperkt tot een industrie. Het is ook mogelijk om te werken voor legale bedrijven of advocatenkantoren. Werken in deze hoedanigheid zou toelaten individuen om te werken aan een breder scala van de gevallen, misschien in een consulting hoedanigheid ook. Hoewel de concurrentie voor banen in dit gebied stijf kunnen zijn, zijn er een groeiend aantal posities in het bijzonder het ondernemingsrecht, het maken van een dergelijke mate een waardevolle aanwinst.

ISLB afgestudeerden worden beloond met Professionele bachelor's degree, Wat overeenkomt met het zesde niveau van de Litouwse Beschrijving van de kwalificaties, het zesde niveau van het Europees kwalificatiekader en de eerste cyclus van de Europese Hoger Onderwijs kwalificatiekader.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van International School of Law and Business »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
2,800 EUR
per jaar, voor studenten uit de EU, het GOS en Georgië. Voor niet-EU, het GOS en de Georgische studenten: 3500 €.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020