Bachelor in International Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Droom je van een internationale carrière? Wil je je horizon verbreden? Gaan uw ambities verder dan de grenzen van uw land? Dan is onze bachelor International Business Management jouw kopje thee. Dit volledige driejarige bachelorprogramma wordt in het Engels gegeven . Je hebt kansen als junior manager in consumentengoederen, HR, verkoop, export, marketing, sociale winst, financiën, IT, enz. Maak gewoon een keuze!

Hier kun je het programma bekijken!

110625_foto4.jpg

Waarom Bachelor in International Business Management?

  • De samenwerking met het bedrijfsleven wordt werkelijkheid via bedrijfsbezoeken, gastcolleges, internationale case-study's, ervaren docenten, enz.
  • Kleine klasgroepen zorgen voor interactiviteit voor het onderwerp waarbij de focus ligt op zakelijke vaardigheden en attitudes .
  • Je krijgt persoonlijke coaching in het Talent
  • Deze bacheloropleiding wordt volledig in het Engels aan een internationale groep studenten gegeven.
  • Afgestudeerden met een internationale mindset en een grondige kennis van het Engels zijn tegenwoordig erg in trek bij werkgevers.

110627_foto7.jpg

Gezocht: een student met een sterke bereidheid om internationaal de weg te gaan. Je verruimt je horizon met een open, onafhankelijke geest en sterke communicatieve vaardigheden. Gedaagd worden in een internationale setting en klaslokaal is essentieel.

Herken je jezelf? Welkom bij International Business Management! Deze volledige driejarige bacheloropleiding wordt volledig in het Engels gegeven. Studenten met een hands-on persoonlijkheid en een flexibele instelling zullen je klasgenoten zijn. Sluit je aan en vorm je toekomst!

Laten we u naar de zakenwereld leiden

Aspecten van internationale zaken houden geen geheimen meer voor u verborgen. In een internationale omgeving zullen Belgische en buitenlandse (gast) docenten uw gidsen zijn en u kennis laten maken met de geheimen van wereldwijde zaken. Marketing, verkoop, financieel management en digitale vaardigheden? Je weet wat belangrijk is in een snel veranderende wereld. Je interculturele competenties en behendigheid maken van je een zakelijke overlevende. Jouw internationale mindset maakt de weg vrij voor een carrière overal ter wereld. Engels is de belangrijkste taal voor lesgeven en interactie, maar u kiest en werkt aan een vreemde taal naar keuze (Duits, Spaans, Chinees, Frans). We nemen het woord 'internationaal' helemaal mee: in case studies, in groepswerk, in onze onderwijzend personeel en in onze studiereizen (bijvoorbeeld naar San Francisco). Klaar voor de start, af?

Wie zijn je medestudenten?

In het programma International Business Management vindt u:

  • Buitenlandse studenten die zich willen inschrijven voor een selectie van cursussen in het Engels. Of die een semester of één of meerdere jaren willen studeren aan de Artevelde University of Applied Sciences een bachelordiploma.
  • Vlaamse studenten die zich willen onderdompelen in een fascinerende, internationale omgeving: je volgt cursussen bij internationale studenten, je leert aandacht te besteden aan interculturele communicatie en je leert een breed scala aan onderwerpen over bedrijfsbeheer kennen.
  • Inwoners van België die een diploma (middelbare school, bachelor of master) uit het buitenland bezitten en die een bachelorgraad in International Business Management willen behalen.

Coaching en mentoring van studenten

We hechten veel belang aan de coaching van onze studenten: het programma begint met een opleidingsonderdeel "Talent

110621_foto6.jpg

Aanvraag en inschrijvingsprocedure

Alle gedetailleerde informatie over je diploma en taalvereisten is te vinden op onze website: href = "https://www.artevelde-uas.be/enrolment/degree-seeking-students/how-enrol/enrolling-new-student . Through via de volgende link kun je meer informatie vinden over de volledige kosten voor het academiejaar 2020-2021 (totale duur van de studie is minimaal 3 jaar).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Artevelde University of Applied Sciences, member of the Ghent University Association (AU GENT), is one of Flanders' largest university colleges (13,000 students. Ghent is situated in Flanders and is o ... Lees meer

Artevelde University of Applied Sciences, member of the Ghent University Association (AU GENT), is one of Flanders' largest university colleges (13,000 students. Ghent is situated in Flanders and is only 30 minutes away from Brussels, Antwerp, Bruges, the coast, France and Holland. Lees Minder