Bachelor in International Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het International Business Management-programma is voor diegenen die een uitdagende carrière in de internationale zakenwereld willen en die samen met studenten van over de hele wereld in het Engels willen studeren. Het programma richt zich op zakelijke administratie met een diepgaande focus op managementkwesties en bereidt u voor op een baan als manager, verkoper of om uw eigen bedrijf te beginnen in een geglobaliseerde zakenwereld.

Het programma

Als internationaal bedrijfsmanager plant, organiseert, delegeert en controleert u activiteiten in internationale organisaties en bedrijven. Internationale bedrijfsmanagers richten zich op het coördineren van activiteiten die leiden tot het behalen van bedrijfsdoelstellingen, rekening houdend met culturele verschillen en regionale overheidssituaties. Gezien het feit dat de impact van globalisering duidelijk zichtbaar is in de markt, is deze functiepositie veelbelovend als een snelgroeiend gebied.

De onderzoeken zijn gericht op bedrijfskunde met een diepgaande focus op internationaal management. De leeractiviteiten omvatten traditionele lezingen, maar vereisen ook actieve deelname aan oefeningen, het schrijven van papers, presentaties en discussies in seminars. Tijdens je studie zul je ook je persoonlijke vaardigheden ontwikkelen met betrekking tot mondelinge / schriftelijke presentaties, creatieve probleemoplossing, ondernemerschap en teamwork, evenals kritisch denken, zoeken naar informatie en beoordelen van relevant zakelijk onderzoek. Nauwe contacten met de maatschappij, docenten en andere studenten zijn essentieel tijdens het programma. U creëert uw netwerk voor het toekomstige zakelijke leven al tijdens uw studiejaren.

Het wordt sterk aangemoedigd om deel te nemen aan een van de uitwisselingsprogramma's die worden aangeboden voor een of twee semesters in een ander land. Dit geeft je de mogelijkheid om je interculturele en taalvaardigheden te ontwikkelen.

Werkgelegenheid en toekomstperspectieven

De brede reikwijdte van het curriculum dient als een educatieve basis voor managers van kleine en middelgrote multinationale ondernemingen. Je bent ook voorbereid op een carrière in grote bedrijven, evenals bij openbare of non-profitorganisaties. Het International Business Management-programma biedt zowel theoretische als praktische vaardigheden en hulpmiddelen die essentieel zijn voor een carrière in multinationale ondernemingen, evenals voor ondernemingsprojecten in een internationale context.

Als internationaal bedrijfsmanager kunt u, onder andere, werken als manager, projectmanager, marketingmanager, inkoper, verkoper of uw eigen bedrijf starten in een mondiale context.

Collegegeld

Voor studenten buiten de EU / EER

Kosten eerste semester: 49250 SEK

Totale programmakosten: 295500 SEK

Specifieke toelatingseisen

Studies in Wiskunde van 3 jaar van de Upper Secondary School met een Science-profiel en een TOEFL-testresultaat, minimum score van 575 met een TWE-score van ten minste 4,5 (PBT) of 90 met een TWE-score van ten minste 20 (iBT) / IELTS-testresultaat met een totale bandscore van minimaal 6,5 en geen bandscore onder 5,5.

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct rese ... Lees meer

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited