Lees de Officiële Beschrijving

International Business studies bieden een uitstekende uitvalsbasis voor een loopbaan in de wereldwijde business. De BBA afgestudeerden hebben een brede basis van kennis, vaardigheden en competenties die ze kunnen toepassen in diverse zakelijke situaties. De kern van de BBA studies bestaat uit de ontwikkeling van het bedrijf, in staat om zakelijke gegevens te analyseren en oplossingen bieden, innoveren en implementeren van digitale oplossingen, het opbouwen van relaties en het faciliteren van kennis voor strategische beslissingen. Afhankelijk van de studenten meerderheid keuzes 2-5 van de volgende specialisatie tracks worden aangeboden:

  • Customer Relationship Management en Communicatie
  • Ondernemingsschap
  • Financieel Management
  • Human Resource Management
  • Supply chain management.

De student kan ook kiezen voor ondersteunende vakken uit andere specialisaties. Verschillende taal en communicatie studeren opties worden ook aangeboden. Carrièreplannen met service en sales oriëntatie sterk ondersteund. De studenten 'multicultureel team, onderhandelen en netwerken vaardigheden worden ontwikkeld met de verscheidenheid van het leren benaderingen, bijvoorbeeld, probleem en project-based learning. De samenwerking met internationale bedrijven is een integraal onderdeel van de studies. Alle studenten worden aangemoedigd om een ​​uitwisseling semester of een stage in het buitenland in de mate op te nemen; Dit is verplicht voor de Finse studenten. Continue feedback van alumni en bedrijven wordt meegenomen in de jaarlijkse planning van het curriculum implementatie.

»Haaga-Helia was uitzonderlijk in het aanbieden van studenten om te werken in een multiculturele groepen voor echte bedrijven. Deze cursussen niet alleen leer mij het theoretische deel van de cursus, maar ze gaven me ook een concrete ervaring over hoe de dingen werken in echte bedrijven. Ik waardevolle ervaring opgedaan terwijl ze in Haaga-Helia. Ik gespecialiseerd in Financieel Management voor Global business. Momenteel werk ik voor Koodiviidakko Oy als onderdeel van onze zeer competent sales team. Mijn werk bestaat uit adviserende corporate sales, waar ik omgaan met marketing directeuren en corporate executives dagelijks. Overgang van Haaga-Helia om het leven te werken was moeiteloos te wijten aan de hulp van de leerkrachten Haaga-Helia's. Kortom, ik heb genoten van mijn tijd bij Haaga-Helia en het gaf een uitstekende "starters kit" voor het starten van mijn eigen carrière in het bedrijfsleven.

Tuomo Röppänen, Account Manager, Koodiviidakko Oy
DP in International Business, Helsinki

Profiel van de Degree-programma in International Business

Waarom kiezen Haaga-Helia BBA in International Business, Helsinki Pasila?

Uw doel is om:

  • Het verwerven van een mind-set van voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Hebben een sterke professionele oriëntatie op de wereldwijde business.
  • Het ontwikkelen van competenties in effectieve multiculturele teamwork en communicatie.
  • Het verwerven van een verscheidenheid aan competenties die nodig zijn door de business developers, digitaal uitvoerders, kennis facilitators, relatie bouwers en solution providers.
  • Word een expert in een van de belangrijkste gebieden in de wereldwijde business, zoals in customer relationship management en communicatie, ondernemerschap, financieel management, human resource management en supply chain management.

Key leerresultaten van de Degree-programma

Haaga-Helia International Business afgestudeerden zijn zeer concurrerend kenniswerkers in de wereldwijde arbeidsmarkt. Afgestudeerden hebben de vaardigheden en brede know-how die nodig is in de wereldwijde professionele B2B-diensten gerichte omgeving. Ze anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en om te gaan pro-actief met de volatiliteit van de wereldwijde markten. Onze verkoop en servicegericht afgestudeerden waarde te creëren door middel van proactieve netwerken in de internationale context. Daarnaast hebben ze te beheren en te leiden multinationale projecten met behulp van effectief teamwork, digitale hulpmiddelen, time management, communicatie en onderhandelingsvaardigheden. Zij waarderen ook het belang van duurzaamheid en bedrijfsethiek.

Onderwijs 8500 E
Studentenhuisvesting (incl. Water en elektriciteit) 300 E / maand
Eten 150-250 E / maand
vervoer 50 E / maand
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
7 semesters
Voltijd
Prijs
8,500 EUR
per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum