Bachelor in International Business

Saint Anselm College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in International Business

Saint Anselm College

De International Business belangrijkste leidt studenten om kennis van de internationale financiën, management, marketing integreren, voor een goed begrip van de bedrijfsprocessen, zoals uitgevoerd in het complexe domein van het internationale bedrijfsleven. Een semester-lange studie in het buitenland of een stage bij een buitenlands bedrijf wordt sterk aanbevolen, maar niet vereist. International Business studenten kunnen een carrière na te streven op een aantal gebieden, zoals: binnenlandse en buitenlandse financiële instellingen, internationale marketing bedrijven, internationale handel bedrijven, en contracting en adviesbureaus.

Cursus Sequence - Class of 2018 and Beyond

Freshman Jaar

  • Conversatio I
  • Talen
  • Eerstejaars Engels (of Science)
  • Micro-economie
  • Conversatio II
  • Talen
  • Eerstejaars Engels (of Science)
  • Macro-economie

Sophomore Jaar: International Business majors nemen Business Statistics, Financial Accounting en Financieel Management en Human Resource Management. Afhankelijk van hun oorspronkelijke plaatsing zullen ze hun taal eis dit semester af te maken. Hun resterende cursussen zal zijn essentiële voorwaarden, keuzevakken of cursussen voor een minderjarige of een dubbele major.

Junior jaar: International Business majors nemen International Business Management en International Financial Management (aangeboden om de twee jaar), de International Business electieve en de Internationale keuzevak. Hun resterende cursussen zal zijn essentiële voorwaarden, keuzevakken of cursussen voor een minderjarige of een dubbele major, en stage (s). Een semester of een volledig jaar van de studie in het buitenland wordt sterk aangemoedigd voor dit jaar.

Laatste jaar: International Business majors zal International Financial Management nemen als het niet Junior jaar werd genomen. Hun resterende cursussen zal zijn essentiële voorwaarden, keuzevakken of cursussen voor een minderjarige of een dubbele major, en stage (s).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Manchester, New Hampshire
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan