Bachelor in International Business

Romanian-American University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in International Business

Romanian-American University

De International Business Bachelor Program van de School van Binnenlandse en Internationale Zaken, Banking and Finance is een driejarig programma dat je voorbereidt op de onderhandelingen, de aanbestedende en uitvoeren van het internationale bedrijfsleven.

Gedurende het programma vindt u op de rol en het belang van de internationale publieke en private organisaties in een internationale zakelijke omgeving te begrijpen. Tegen het einde van je studie, zal je in staat zijn om voor te bereiden en te helpen de uitvoering van internationale contracten en de nodige stappen, formaliteiten en technieken die gebruikt worden in het aannemen en uitvoeren van het internationale bedrijfsleven te identificeren, te voldoen aan de binnenlandse, Europese en Internationale handel beleid en regelgeving . Door deze aanpak, zijn bachelors van dit programma gekwalificeerd zijn om met succes banen te beheren met een internationale zakelijke vooruitzichten, zowel in Roemenië en / of overal in de wereld.

Bachelor in International Business:

 • Gericht op onderhandelen, contracteren en uitvoeren van het internationale bedrijfsleven - Alle vakken die in een mondiale dimensie - Op maat gemaakte tracks samen met kerndisciplines - Stage lopen bij het einde van het 2de jaar Afgestudeerden van de International Business Bachelor Program (Onderwezen in het Roemeens of Engels) van de School van Binnenlandse en Internationale Zaken, Banking and Finance in staat om hulp in het internationale bedrijfsleven te creëren voor publieke en private organisaties, beroepsverenigingen, kamers van koophandel, clusters etc. zal zijn

Zij zullen in staat zijn om voor te bereiden en te helpen de uitvoering van internationale contracten en de nodige stappen, formaliteiten en technieken die gebruikt worden in het aannemen en uitvoeren van het internationale bedrijfsleven te identificeren, volgens met de binnenlandse, Europese en internationale handel beleid en regelgeving. Studenten zullen hebben, evenals de mogelijkheid om vier vreemde talen (Engels, Frans, Spaans en Duits) te bestuderen.

Alle docenten van onze universiteit voldoen aan de wettelijke eisen, in dat alle hoogleraren, universitair hoofddocenten en docenten hebben een PhD titel en de assistenten en junior assistenten hebben masterstudie en gecertificeerd onderwijs opleiding, omdat zij alle promovendi. De meeste van onze faculteit heeft in het buitenland gestudeerd, een aantal van hen in de VS en in de loop van elk semester je zult Amerikaanse docenten hebben leer je 1-2 cursussen.

De International Business Bachelor programma omvat de volgende gespecialiseerde onderwerpen:

 • International Business Management
 • internationale handel
 • Europese Integratie Economie
 • Handelsbeleid
 • Gemeenschappelijke EU-beleid
 • Internationale Financiering en betalingen Techniek
 • International Investments
 • Internationale transporten
 • International Commercial Law
 • International Business Communication In het Engels

De studenten in het tweede jaar de acties verschillende stages van 3 weken (aan het einde van het tweede semester) in gespecialiseerde organisaties of in verschillende bedrijven.

Volgens hun inhoud, tijdens het eerste en tweede jaar van de studie, basisvakken en de economische opleiding zegevieren en te beginnen met het derde jaar van de studie, gespecialiseerde onderwerpen krijgen meer ruimte, in overeenstemming met de wettelijke vereisten.

Roemeens-Amerikaanse Universiteit biedt alle aanvragers een Engels-test online om een ​​certificaat van uw taalvaardigheid in het Engels te verkrijgen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,200 EUR
per jaar EU / EER-onderdanen. Voor niet-EU / EER-onderdanen: 3.100 EUR / jaar (studiebeurzen beschikbaar).
Locations
Roemeniƫ - Boekarest, Boekarest
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Roemeniƫ - Boekarest, Boekarest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan