Bachelor In International Business

Metropolitan University Prague

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In International Business

Metropolitan University Prague

De opleiding biedt een hoge kwaliteit van het onderwijs op het gebied van de internationale handel en het bedrijfsleven. Bovendien, het curriculum van dit programma onderstreept het belang van het begrijpen van de fundamentele kwesties in de macro-economie (internationale handel) en micro-economie (internationale bedrijfsleven).

De Bachelor's Degree opleiding aangeboden door de afdeling van International Business (IB) is een entry-level diploma bedoeld om studenten oriënteren naar een multidisciplinaire vakgebied van de theoretische en empirische perspectieven. Studenten krijgen een goed afgeronde opleiding die hen zet op het pad naar onafhankelijk onderzoek in een professionele en stimulerende omgeving.

Degree opleiding van de IB bacheloropleiding wordt onderwezen over drie academische jaren (zes semesters) en wordt afgesloten met een Bachelor's proefschrift, onder begeleiding van een van de faculteit leden. Gedurende deze tijd-periode, zijn de studenten verplicht om alle toegewezen 'verplichte' cursussen en hebben de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde gebieden (van hun belang) door het selecteren van de 'vrije keuze' cursussen per semester.

Het ministerie van Buitenlandse Talen beheert in opdracht van vreemde talen op MUP. Studenten van het Engels onderwezen specialisatie kunnen kiezen uit Frans, Duits, Spaans of Russisch, studenten die vreemdelingen kunnen cursussen van de Tsjechische als Tweede Taal bij te wonen om hun algemene studies aan te vullen.

MUP studenten kunnen ook kiezen voor een keuzevak taalcursus van het aanbod van Aziatische talen door het ministerie van Asian Studies, dwz toegediend. Chinees, Japans en Indonesisch.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,213 EUR
Locations
Tsjechiƫ - Praag
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Tsjechiƫ - Praag
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per academisch jaar (2 semesters)