Bachelor in International Business

Metropolitan University Prague

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in International Business

Metropolitan University Prague

De opleiding biedt hoogwaardig onderwijs op het gebied van internationale handel en bedrijfsleven. Bovendien onderstreept het curriculum van dit programma het belang van inzicht in de basiskwesties in macro-economie (internationale handel) en micro-economie (internationale handel).

De bacheloropleiding aangeboden door het Department of International Business (IB) is een instapniveau dat bedoeld is om studenten te oriënteren naar een multidisciplinair studiegebied vanuit theoretische en empirische perspectieven. Studenten krijgen een goed afgerond onderwijs dat hen op weg helpt naar onafhankelijk onderzoek in een professionele en bemoedigende omgeving.

De IB-bacheloropleiding wordt gegeven gedurende drie academische jaren (zes semesters) en wordt afgesloten met een bachelorscriptie, onder toezicht van een van de faculteitsleden. Tijdens deze periode zijn studenten verplicht om alle 'verplichte' cursussen te volgen en kunnen ze zich specialiseren in bepaalde gebieden (van hun interesse) door de 'vrije keuze'-cursussen te kiezen die elk semester worden aangeboden.

Het Departement Vreemde Talen beheert de instructie van vreemde talen op MUP . Studenten met een Engelstalige specialisatie kunnen kiezen uit het Frans, Duits, Spaans of Russisch . Studenten die vreemdeling zijn, kunnen cursussen Tsjechisch als tweede taal volgen om hun algemene studie aan te vullen.

MUP studenten kunnen ook een keuzevak kiezen uit het aanbod Aziatische talen, beheerd door de Afdeling Aziatische Studies, dwz . Chinees of Japans.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 8, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,213 EUR
per academiejaar (2 semesters)
Locations
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan