Bachelor in International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Internationaal ondernemen is de studie van bedrijven en bedrijven die hun activiteiten niet beperken tot een enkele natie. Het onderzoekt de impact van globalisering en vraagt ​​waarom deze bedrijven bestaan, hoe ze slagen in een complexe en veranderlijke mondiale omgeving en wat hun activiteiten betekenen voor de gastlanden waarin zij zaken doen.

Studenten met een hoofdvak in het internationale bedrijfsleven ontwikkelen de basis die nodig is om het bedrijfsleven in een internationale context te begrijpen, evenals de politieke en culturele diversiteit in een zakelijke context. Ze leren klanten bedienen op internationale markten en hoe ze een lokaal bedrijf naar de wereldmarkt kunnen brengen. Onderdompeling in de cultuur, waarden en zakelijke praktijken van een andere natie zijn de sleutels tot internationaal zakelijk succes.

Studenten krijgen inzicht in hoe mensen in andere landen leven en ontwikkelen bedrijfsstrategieën die voldoen aan de behoeften en wensen van klanten. Specifieke cursussen kunnen onderwerpen zijn in strategische planning, marketing, overheidsrelaties en beleidsanalyse.

Een co-major wordt gekozen in een van de volgende gebieden:

  • Financiën
  • Beheer
  • afzet

RIT Dubai studenten zullen afstuderen met de mogelijkheid om een ​​probleem op te lossen en het op te lossen, terwijl ook rekening wordt gehouden met variabelen zoals taal, gewoonten en overheidsbeleid.

Dit programma is bedoeld om studenten uit te dagen door hen unieke problemen en situaties te presenteren. Het doel achter de co-major is om studenten toe te staan ​​zich te concentreren op een specifiek gebied van het bedrijfsleven binnen het rijk van het internationale bedrijfsleven. Vaardigheid in een vreemde taal is ook een integraal onderdeel van de major.

Mogelijke carrièremogelijkheden

Internationale bedrijfsspecialisten werken met tal van werkgevers, variërend van grote multinationals tot kleinere, boutique financiële bedrijven in het buitenland. Carrière-opties omvatten financiën, marketing en consulting.

leerplan

Cursus

Vereiste voor vreemde talen

Vloeiendheid in een vreemde taal aangeboden door RIT is een vereiste van de majoor. Het betreden van studenten met spreekvaardigheid in één vreemde taal wordt aangemoedigd om twee semesters van instructie in een tweede taal te volgen.

Coöperatief onderwijs

Coöperatief onderwijs is een voltijdse betaalde werkervaring op het studiegebied van de student. Studenten moeten 16 weken coöperatief onderwijs volgen, waarvan er een een internationaal onderdeel moet hebben. Veel studenten studeren in het buitenland om hun kennis van een vreemde taal te sterken en ervaring op te doen die in een andere cultuur leeft.

Accreditaties

De Bachelor of Science in International Business is geaccrediteerd door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de VAE en heeft een licentie van de KHDA. Het programma is ook geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 2008, RIT Dubai is a not-for-profit global campus of the esteemed Rochester Institute of Technology in New York, one of the world’s leading technological-focused universities with a sto ... Lees meer

Established in 2008, RIT Dubai is a not-for-profit global campus of the esteemed Rochester Institute of Technology in New York, one of the world’s leading technological-focused universities with a storied 185 year history. RIT Dubai offers highly valued Bachelor’s and Master’s degrees in business and leadership, engineering, and computing. The curriculum provides students with relevant work experience through an innovative cooperative education program that helps students stand out in today’s highly completive job market. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited