Bachelor in International Relations

Saint Anselm College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in International Relations

Saint Anselm College

Het programma van de studie Internationale Betrekkingen combineert een strenge en gevarieerde set van vakken uit de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen om studenten te helpen ontwikkelen van conceptuele en probleemoplossende vaardigheden om mondiale vraagstukken die van nature complex en interdisciplinair te pakken. De Internationale Betrekkingen belangrijkste wordt beheerd door de afdeling Politiek, in overleg met de Geschiedenis, Economie en Bedrijfskunde, Moderne Talen en Classics departementen.

In het buitenland studeren: Studenten worden sterk aangemoedigd om echte internationale ervaring tijdens hun undergraduate jaar door middel van studie in het buitenland, reizen en stages krijgen.

Cursus Sequence - Class of 2018 and Beyond

Freshman Jaar

  • Conversatio I
  • Eerstejaars Engels (of andere Core Requirement)
  • Talen
  • Vergelijkende Politiek
  • Conversatio II
  • Eerstejaars Engels (of andere Core Requirement)
  • Talen
  • internationale betrekkingen

In het tweede jaar: IR majors in het algemeen nemen hun internationale politieke instelling vereiste, hun economie eis, en één van hun geschiedenis eisen. Afhankelijk van de eerste plaatsing, kunnen ze ook worden invullen van hun moderne of klassieke eis taal. De rest van hun schema's kunnen worden ingevuld door andere kern of belangrijke eisen, algemene keuzevakken of cursussen voor een minderjarige of een dubbele major.

In de junior jaar: IR majors in het algemeen nemen International Political Economy (PO 330), hun internationale betrekkingen theorie eis, en de tweede van hun geschiedenis eisen. Ze nemen ook onderzoeksmethoden in het voorjaar semester. Studenten die in het buitenland studeren moet onderzoeksmethoden te nemen op een ander tijdstip. De rest van de dienstregelingen van studenten kan worden ingenomen met andere belangrijke eisen, core-eisen, algemene keuzevakken, of cursussen voor een minderjarige of een dubbele major.

In het laatste jaar: IR majors nemen hun senior seminar eis in de herfst semester. De rest van hun schema's kan worden ingenomen met andere belangrijke eisen, core-eisen, algemene keuzevakken, of cursussen voor een minderjarige of een dubbele major.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Manchester, New Hampshire
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan