Lees de Officiële Beschrijving

Bacheloropleiding 'HSE en de University of London Parallel Degree-programma in Internationale Betrekkingen'

Programma Overzicht

Onder leiding volledig in het Engels, de parallel mate International Relations Bachelor programma bereidt studenten voor een loopbaan in de internationale publieke en private sferen. Succesvolle afgestudeerden krijgen twee graden: een Russische Bachelor in Internationale Betrekkingen van HSE en een Britse Bachelor of Science (BSc) in Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Londen (UOL). Alle cursussen worden gegeven in Moskou en studenten kunnen zich aanmelden voor deelname aan korte termijn opleidingen (bijvoorbeeld zomercursussen) in het Verenigd Koninkrijk. Medewerkers van de London School of Economics (LSE) (dat dient als Lead College van de Universiteit van Londen Internationale Betrekkingen BSc) ontwikkelen van syllabi van het programma, voor te bereiden studiemateriaal en studenten te beoordelen.

Het programma combineert de academische sterke punten van HSE en UOL, met een ruime keuze van strenge cursussen op gebieden variërend van de geschiedenis en politieke wetenschappen aan de economie en wiskunde, en met inbegrip van een keuze uit vijf verschillende vreemde talen. Studenten bouwen hun eigen intellectuele en communicatieve vaardigheden, het ontwikkelen van een sterke, overtuigende schrijfvaardigheid en scherpen hun vermogen om te formuleren, analyseren en bespreken ideeën. Afgestudeerden van het programma zijn goed voorbereid om hun carrière te beginnen in het bedrijfsleven, de civiele dienst of de academische wereld, of om hun opleiding voort te zetten door het nastreven van een master's degree in Rusland of internationaal.

De aanvraagprocedure is zeer concurrerend en op basis van verdienste. De kandidaten van toepassing kunnen zijn in het Engels of in het Russisch:

  • Engels sprekende kandidaten moeten passen door middel van toelatingsexamens georganiseerd door HSE
  • Russisch-sprekende kandidaten moeten passen door middel van de Unified State Exam (in de sociale wetenschappen, Russische en buitenlandse taal)

Succesvolle kandidaten moeten ook het bewijs van hun Engels taalvaardigheid te bieden door middel van de resultaten van internationale taalexamens (bijvoorbeeld IELTS of TOEFL). Studenten die ten laatste 5 jaar een opleiding in het voortgezet onderwijs volledig in het Engels zijn vrijgesteld en niet hoeven te certificaten in te dienen. Houd er rekening mee dat de toepassing bij University of London (in het Engels) is gescheiden.

Dit programma is collegegeld-based en Russische regering beurzen niet beschikbaar zijn, zal echter HSE beurzen bieden aan een aantal geslaagde kandidaten.

Carrièremogelijkheden

Een van de belangrijkste doelen van dit programma is om onze studenten voor te bereiden voor de voortzetting van studies over de grote verscheidenheid aan masteropleidingen in de beste universiteiten ter wereld.

Echter, vaardigheden die worden gegeven op HSE en de University of London programma "International Relations" vormen de basis van de eisen voor een dergelijke professionele sferen zoals analytics, organisatie, management, economie en diplomatie. Voornamelijk dit staat voor de internationale en mondiale organisaties, instanties werkzaam op het gebied van de overheid en de massamedia.

Heel apart, maar toch potentiële manier voor onze alumni is academische spoor, omdat onze studenten hebben veel mogelijkheden (en plichten) van deelname aan onderzoeksprojecten die door een van de leidende National Research Universities van Rusland.

Om samen te vatten, onze studenten hebben een gedegen opleiding te passen voor de professionele carrière vanaf het begin, schitterende mogelijkheden om hun studies over de beste Masters-programma's blijven beschikbaar en academische spoor na te streven met de focus op het verkrijgen van doctoraat in Rusland maar ook in andere landen .

Vereisten

Bachelor's HSE en London University Parallel Degree-programma in Internationale Betrekkingen is volledig geleid in het Engels. Daarom is hoog niveau van bekwaamheid in de taal nodig is.

Als extra voordeel voor de aanvrager, we accepteren en beschouwen IELTS, TOEFL, CPE, CAE certificaten. Gebrek aan certificaten u niet verwijderen uit toelatingsproces.

Aanvragers die recht hebben op HSE examens af te nemen zal in het Engels taal en geschiedenis examens. Ze zijn in juli wordt gehouden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 12 andere vakken van Higher School of Economics »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
585,000 RUB
per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum