Bachelor In International Relations

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In International Relations

Kadir Has University

Innovaties in de moderne communicatie en transport zijn toegenomen en geïntensiveerd betrekkingen tussen de landen, internationale instellingen en particulieren.

Vandaag hebben we stuiten op talrijke problemen met betrekking tot het proces van globalisering en de ontwikkeling van de internationale betrekkingen. Het ministerie van Internationale Betrekkingen werd opgericht om experts in hun vakgebied, die deze problemen kunnen oplossen ontwikkelen.

In de wereld van vandaag, zijn nieuwe ontdekkingen en innovaties geïntroduceerd hele tijd, en het vermogen om zelfstandig te denken en creatief is essentieel. Het ministerie van Internationale Betrekkingen leidt studenten op om na te denken, om onderzoek te doen en om hun mening met het zelfvertrouwen die nodig zijn uit te drukken om te concurreren in een groeiende wereldwijde markt.

Naast het opleiden van mensen voor een loopbaan in buitenlandse zaken, zullen sommige studenten worden opgeleid tot de buitenlandse betrekkingen adviseurs van het bedrijfsleven. Ons programma is ontworpen om deskundigen in kritieke gebieden, zoals internationale instellingen, internationale correspondentie en internationale communicatie procedures.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan