Bachelor in International Relations

University of Redlands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in International Relations

University of Redlands

Bachelor in Internationale Betrekkingen

De belangrijkste bestaat uit een minimum van 48 studiepunten gekozen in overleg met een van de programmacommissie leden of een lid van de faculteit in een van de afdelingen die een bijdrage leveren aan de internationale betrekkingen belangrijkste. Niet meer dan 50 procent van de benodigde eenheden voor een bepaalde component van de internationale betrekkingen belangrijkste (dwz, politieke wetenschappen, economie, geschiedenis) kan worden voldaan door middel van off-campus programma. Credits verdiend door internationale betrekkingen majors door de Washington Semester programma zijn onderworpen aan deze beperking.

Majors zijn nodig om het equivalent van een vierde semester van een vreemde taal op het college-niveau te voltooien. Deelname aan een off-campus opleiding wordt sterk aangemoedigd en meestal kan worden gepland voor de junior of senior jaar. Studenten die willen een minor in economie, geschiedenis of vreemde taal te streven moeten contact opnemen met de programmadirecteur.

Omdat politieke wetenschappen cursussen zijn een integraal onderdeel van de internationale betrekkingen belangrijkste, worden de studenten niet toegestaan ​​om grote in zowel politicologie en internationale betrekkingen.

De Major

De belangrijkste bestaat uit een minimum van 48 eenheden ingesteld in overleg met een adviseur, die een lid van het Raadgevend Comité moet zijn. In aanvulling op de voltooiing van de stichting, vreemde taal, en sluitstuk eisen, elke grote zal een concentratie van de onderstaande lijst te selecteren en te voltooien 24 eenheden uit de lijst van aanvaardbare cursussen. De lijst van cursussen voor elke concentratie zal worden herzien jaarlijks nieuw goedgekeurde cursussen en passende onderwerpen cursussen tegemoet. Deze lijst kan worden verkregen van de programmadirecteur. Ten minste 28 eenheden grote moet worden gehouden aan de University of Redlands. Niet meer dan vijftig procent van de eenheden van de stichting of concentratie eis kan worden voldaan door middel van off-campus studie; bepaling van natuurlijk gelijkwaardigheid offcampus opleidingen is de provincie van de academische adviseur van de student. De buitenlandse taal eis kan worden verworven hoewel off-campus programma. Het sluitstuk Natuurlijk moeten worden genomen bij de Universiteit van Redlands. Deelname aan een studie in het buitenland programma wordt sterk aangemoedigd en moet meestal worden gepland voor de junior of senior jaar.

Major Vereisten

Studenten moeten voltooien 48 eenheden, als volgt verdeeld: 1 - Foundation (16 eenheden): Voltooi alle vier cursussen vermeld.

 • IR 200 International Relations Theory
 • HIST 102 World History sinds 1450
 • SOAN 102 Inleiding tot de Culturele Antropologie
 • ECON 149 Inleiding tot de economie OR ECON 250 Grondslagen van de Micro-economie (ECON 149 niet voldoet aan de voorwaarden voor de bovenste-divisie economie cursussen aanbevolen voor een aantal concentraties. Studenten overwegen deze opleidingen moet ECON 250 en 251. duren)

2 - Capstone (4 stuks): IR 400 Internationale Betrekkingen Capstone.

3 - Foreign Language (4 stuks): Pass tenminste één cursus op of boven het 300-niveau of gelijkwaardig.

4 - Concentratie (24 eenheden): Selecteer een concentratiegebied en volledig aan de eisen.

 • Kies zes vakken uit de lijst die voor de concentratie; niet meer dan twee kan hebben 100 of 200-niveau aanduidingen.
 • Een klasse moet een methode natuurlijk, maar niet meer dan twee methoden cursus kan meetellen voor de zes opleidingen die door de concentratie.
 • Cursussen in de concentratie moet worden genomen van ten minste drie afdelingen.
 • Een cursus in de concentratie moet op de 400-niveau.
 • De in aanmerking komende klassen zal veranderen als cursusaanbod verandering.

Programma Learning Outcomes

Afgestudeerden van de International Relations Major zal:

 1. Beschrijf de dominante theoretische benaderingen van de internationale betrekkingen.
 2. Met hun kennis van de dominante theoretische benaderingen van de internationale betrekkingen om het gedrag van internationale actoren interpreteren.
 3. Select analysemethoden passend onderzoek gekozen concentratie van de student en ten minste één van deze methoden om een ​​vraagstelling internationale verhoudingen gelden.
 4. Integreer meerdere disciplinaire benaderingen voor de studie van de internationale betrekkingen.
 5. Schrijf grammaticaal correct en logisch georganiseerd essays en papers.
 6. Communiceren in een andere taal dan Engels op een Intermediate-Mid niveau van bekwaamheid (zoals gedefinieerd in ACTFL richtlijnen) in spreken, lezen, schrijven en luistervaardigheid.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Redlands, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates