Bachelor in Internationale Betrekkingen en Diplomatie

Vysoká Škola Mezinárodních a Veřejných Vztahů Praha

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Internationale Betrekkingen en Diplomatie

Vysoká Škola Mezinárodních a Veřejných Vztahů Praha

Drie jaar Bachelor of gecombineerd in de vorm van

FOCUS OP STUDIE

Degree in Internationale Betrekkingen en Diplomatie is uniek in zijn focus en mogelijkheden. Deze profilering maakt het mogelijk voor studenten om te werken (na een ontmoeting met bepaalde andere voorschriften) in de diplomatieke dienst. Andere veronderstellingen omvatten de voortzetting van de masteropleiding, het invullen van de nodige ervaring, studeerde aan de Diplomatieke Academie van het Ministerie van Buitenlandse zaken etc.

profielvakken

  • De geschiedenis van de internationale politieke verhoudingen
  • Geschiedenis van de Tsjechische buitenlands beleid
  • Fundamentals of diplomatie
  • diplomatieke Protocol
  • Internationale en nationale veiligheid
  • Integratieprocessen in de internationale betrekkingen

GRADUATE PROFIEL

Afgestudeerden taal is zeer goed uitgerust en thuis in de wereld van globalisering en integratie processen in de politieke, economische en veiligheid relaties. Het heeft ook brede juridische, politieke en economische vooruitzichten. Het is in staat om zich te doen gelden op het gebied van recht en economie. Hun vaardigheden kunnen worden toegepast bijvoorbeeld in de structuur van overheidsinstanties en andere instellingen, nationale en internationale omgeving.

Afdeling Internationale Betrekkingen en Diplomatie

Afdeling Internationale Betrekkingen en Diplomatie participeert in het onderwijs undergraduate en master's degree programma full-time en gecombineerde studie. De undergraduate programma biedt instructie in een aantal onderwerpen van de studie base (Sociale protocol, de informatie-analytische activiteit) en geselecteerde artikelen voor verdere profilering (Professional etiquette). De belangrijkste activiteit is de verantwoordelijkheid van het vakgebied 6701R006 "Internationale Betrekkingen en Diplomatie."

In de masteropleiding biedt de afdeling onderzoek "Internationale en Diplomatieke Studies".

De levering van het onderwijs en andere activiteiten van de afdeling samen met de Raad voor Internationale Betrekkingen en het Centrum voor Internationale Studies Jana Masaryka FMV of Economics in Praag.

De leden van de afdeling waren ook actief betrokken bij de wetenschappelijke en uitgeefactiviteiten van de school. Onlangs heeft het ministerie omgegaan met de subsidie ​​project van de Subsidie ​​Agentschap van de Tsjechische Republiek economische dimensie van de Tsjechische diplomatie en de toepassing ervan in relatie tot de landen van de Westelijke Balkan.

Deze school biedt programma's in:
  • Tsjechisch


Laatst bijgewerkt op November 16, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Tsjechië - Praag, Prague
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechië - Praag, Prague
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan