Bachelor in internationale handel en management

Istanbul Sehir University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in internationale handel en management

Istanbul Sehir University

In ons dag verhoogt het fenomeen globalisering met steeds grotere versnelling het belang van een opleiding van internationale handel en management. Voor degenen die zich op dit gebied willen specialiseren, is het niet voldoende om alleen managementonderwijs te ontvangen.

De Afdeling Internationale Handel en Management aan İstanbul Şehir University Is ontworpen om de internationale bedrijfsadministrateurs met een globale visie succesvol te cultiveren die de voortdurend veranderende structuur van de internationale bedrijfsomgeving kan bijhouden.

Bij het ministerie van Internationale Handel en Management streven wij ernaar om de uitvoerende kandidaten van de toekomst en bedrijfsadministrateurs te cultiveren die de fundamentele beginselen en regels van internationale handel en beheer zullen internaliseren, niet alleen in Turkije, maar ook in de wereld als geheel, die zullen communiceren Vloeiend in meer dan één vreemde taal en bijdragen tot het behalen van een goede positie in ons land in de wereldeconomie.

Bij onze afdeling waarin de taal van het onderwijs Engels is, samen met een tweede vreemde taal, kunnen de studenten kiezen uit een groot aantal cursussen van zowel de afdeling Management als International Trade, waaronder supply chain management, elektronische handel, internationaal ondernemerschap en interculturele communicatie.

Na afstuderen van het Departement Internationale Handel en Management, die een opleidingsfase heeft die zowel theorie als applicatiegericht is, zullen de studenten de kans hebben om te werken als specialisten en directeuren in internationale bedrijven, publieke en private bedrijven en bedrijven, niet-gouvernementele Organisaties, onderzoekscentra, productie- en servicebedrijven, banken en universiteiten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan