Bachelor in internationale levensmiddelenbedrijf

Aeres University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in internationale levensmiddelenbedrijf

Aeres University of Applied Sciences

Het proces van boer tot bord is een uniek en speciaal proces. Elk jaar worden duizenden nieuwe producten zal de markt betreden en uiteindelijk in de winkels over de hele wereld. De voedingsindustrie is een snel veranderende zakelijke klimaat, waardoor bedrijven om de constante vraag naar verbetering te voldoen. Daarom is deze industrie heeft behoefte aan goed georganiseerde bedrijven die internationaal georiënteerd, innovatief, betrokken bij internationale marketing en logistiek en hebben een sterke en veilige kwaliteit aanpak.

Dit is precies wat onze koers in International Food Business richt zich op. Toekomstige managers in de levensmiddelenbedrijven en de food sector zal de eerste hand kennis van de internationale handelspraktijk en ketenmanagement nodig. En hoewel Noord-Amerika en Europa hebben een hechte band sinds mensenheugenis, de twee continenten zijn zeer verschillend. Consumentengedrag en zaken doen in Noord-Amerika is heel anders in vergelijking met Europa. Als u wilt werken met deze continenten je nodig hebt om aan te passen aan beide culturen. Elk land is anders dan de andere, dus je moet weten wie en wat je te maken hebt.

De International Food Business programma is uniek in vele opzichten, maar vooral omdat het wordt aangeboden door een Nederlandse en een Canadese universiteit die beide bieden hun Bachelor diploma aan de student, die dit programma, studenten studeren zowel in Canada als in Nederland tijdens de 4 jaar van de studie.

Professionele mogelijkheden

Als u de International Food Business studie succesvol af te ronden uw kansen op werk zal drastisch toenemen, niet alleen binnen de nationale en internationale agri-food business, maar ook in andere industrieën. Market Research Manager - - Distributie en Logistiek Manager - Corporate Sales Manager - Financial Officer - International Sales Consultant - Productontwikkelaar - International Marketing Manager: dit kan posities, zoals onder andere

Toelatingseisen

Toelating vereist high school (middelbare school) afstuderen op het niveau van het hoger algemeen voortgezet onderwijs of voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (Nederlandse equivalent HAVO-VWO). Wij adviseren u om ons te contacteren voor een persoonlijk advies en verdere details. De aanvragers moeten een motivatiebrief en cv indienen waarin zij hun inzet voor het programma en moet beschikbaar zijn voor een persoonlijk gesprek en een taaltoets Engels zijn. De beslissing over uw inschrijving zal worden gebaseerd op alle bovengenoemde eisen.

Deze bacheloropleiding wordt aangeboden door CAH Vilentum en Dalhousie University, Faculty of Agriculture. U krijgt de unieke kans om een ​​studie in een internationale klasse op twee continenten (dual degree) volgen. Je studeert voor een jaar in Canada. Gedurende het eerste jaar krijg je in Nederland samen te studeren met de Europese studenten. In het tweede jaar zal de Canadese studenten bij je aansluiten. In het derde jaar zal de hele groep te studeren in Canada. In het vierde jaar, zult u uw studie af in Nederland, met de optie om je scriptie onderzoek doen bij een internationaal gevestigd bedrijf. De studie is Engels gedurende de hele cursus. Kennis van het Engels is een van de eisen in de aanvraagprocedure, maar de eerste twee jaar Engels taal lessen zijn onderdeel van het programma voor niet-native speakers het ontwikkelen van hun taalvaardigheid verder te ondersteunen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Aeres University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Halifax, Nova Scotia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Almere, Flevoland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Dronten, Flevoland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan