Bachelor in internationale migratie en etnische relaties

Malmö University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in internationale migratie en etnische relaties

Malmö University

Migratie en de gevolgen daarvan op wereldwijde schaal zijn uitgegroeid tot een van de meest fundamentele problemen met betrekking tot samenlevingen wereldwijd. Regeringen, corporaties, politici en individuen over de hele wereld proberen de mogelijkheden en zorgen van toenemende mobiliteit op wereldschaal te begrijpen. Internationale migratie en etnische relaties aan de universiteit van Malmö behandelen deze problemen.

Vluchtelingen uit oorlogsgebroken gebieden van de wereld, mensen die banen zoeken en een fatsoenlijk leven weg van hun geboorteland, leidinggevenden in multinationale bedrijven; ze zijn allemaal onderdeel van migrerende bewegingen. Dit programma bestudeert de effecten van migratie op wereldwijd en nationaal niveau, op de vorming van etnische gemeenschappen, religieuze groepen, gezinnen, individuen - om uit te vinden hoe beleid integratie kan vergemakkelijken en segregatie en racisme in maatschappijen wereldwijd kunnen belemmeren. Het behandelt ook fundamentele problemen met betrekking tot concepten zoals cultuur en etniciteit.

Wat maakt internationale migratie en etnische relaties uniek?

Malmö heeft de afgelopen decennia een dramatische verandering doorgevoerd. Wat onlangs een industriële stad in de arbeidersklasse is, is nu een bloeiende stad, gericht op de productie van service en kennis in plaats van industriële goederen. Malmö is ook een van de steden in Noord-Europa met het grootste deel van nieuwkomers. Het is daarom een ​​spannende plek om de effecten van internationale migratie en etnische betrekkingen te bestuderen en we werken samen met de omliggende samenleving over deze kwesties. Het sterke internationale element in het programma wordt benadrukt door de mogelijkheid voor studenten om een ​​heel semester in het buitenland te nemen met een van onze partneruniversiteiten over de hele wereld.

Welke carrière ben ik voorbereid op?

Afgestudeerden krijgen meestal banen op allerlei gebieden, zoals overheden en niet-gouvernementele organisaties die zich bezighouden met globalisering, migratie, vluchtelingen, integratie en segregatie. Afgestudeerden kunnen ook banen vinden die verband houden met maatschappelijk werk, journalistiek en diverse bedrijven die zich bezighouden met mondiale vraagstukken. U kunt ook verder gaan met studies op het niveau van geavanceerd niveau / masteropleiding en uiteindelijk onderzoek doen op het doctoraal niveau.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvereisten + Engels B.

Organisatie

Term 1 bevat een introductiekursus in IMER (Internationale Migratie en Etnische Relaties I), met modules gericht op twee hoofdthema's binnen het vak: internationale migratie en etnische betrekkingen.

Termijn 2 bevat een cursus gericht op het versterken van de schriftelijke Engelse taalvaardigheid van de leerlingen, gevolgd door een cursus die de basis vormt voor de studentenbewuste en gereflecteerde keuze van onderzoeksontwerp en onderzoeksmethoden op het gebied van IMER.

Termijn 3 bestaat uit twee vakken die gericht zijn op een dieper inzicht in de rol van internationale en interne migratie in de bouw van hedendaagse samenlevingen en hoe samenlevingen het resultaat van dergelijke bewegingen aanpakken, met name de kwesties van etnische diversiteit en integratie: IMER II: de uitdagingen van Etnische Diversiteit en IMER II: Europa en Internationale Migratie.

Voorwaarden 4 bestaan ​​uit de cursus Vluchtelingen en Asielwetgeving gevolgd door de cursus Project Management: Plan, Execute and Evaluate.

Termijn 5 bestaat uit electieve cursussen, waardoor de studenten de gelegenheid krijgen hun interesses en kennis te ontwikkelen op gebieden die relevant zijn voor toekomstige werkzaamheden of studies. De studies tijdens kwartaal 5 kunnen veldstudies, stages of internationale uitwisselingsstudies omvatten.

Termijn 6 bestaat uit de cursussen IMER III: Onderzoek Theorie en Methodologie en IMER III: Projectwerk.

Cursussen

  • Internationale Migratie en Etnische Relaties I, 1-30 studiepunten (IM104L)
  • Basisonderzoeksmethoden, 15 studiepunten (IM140L)
  • IMER II: De uitdagingen van etnische diversiteit, 15 credits (IM237L)
  • IMER II: Europa en Internationale Migratie, 15 studiepunten (IM258L)
  • Vluchtelingen en Asielwet, 15 studiepunten (IM142L)
  • Projectmanagement: Plan, Uitvoeren en Evalueren, 15 studiepunten (IM143L)
  • IMER III: Onderzoeksmethodologie, 15 studiepunten (IM240L)
  • Internationale Migratie en Etnische Relaties: Bachelor Proefschrift, 15 studiepunten (IM245L)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Malmö University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
70,000 SEK
Information
Deadline
Jan. 15, 2019
first admission round. April 15 deadline for second admission round.
Locations
Zweden - Malmö, Skåne län
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 15, 2019
first admission round. April 15 deadline for second admission round.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Zweden - Malmö, Skåne län
Aanmeldingslimiet Jan. 15, 2019
first admission round. April 15 deadline for second admission round.
Einddatum Vraag informatie aan