Bachelor in islamitische studies

Istanbul Sehir University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in islamitische studies

Istanbul Sehir University

İstanbul Şehir University, School of Islamic Studies beoogt haar studenten te voorzien van kennis en vaardigheden die hen in staat stellen een diepgaand inzicht te krijgen in de religie en beschaving van de islam, evenals een beter begrip van de wereld van vandaag.

De School van Islamitische Studies, Die zijn eerste studenten in het academiejaar 2012-2013 kreeg, biedt een multirectioneel en multifunctioneel programma dat zich uitstrekt van tafseer (exegese van de Qur'an) naar de historische sociologie van moslimverenigingen, van hadith (tradities van de profeet) Tot moderne islamitische gedachte. De school opent niet alleen de deuren voor het grote erfgoed van de islamitische beschaving voor haar studenten, maar stelt ze ook in staat om de filosofie en kennis die in de moderne wereld worden geproduceerd te ontdekken. Naast het aanbieden van het huidige curriculum van Theological Schools in openbare universiteiten van Turkije biedt School of Islamic Studies cursussen die zijn studenten in contact brengen met de geschiedenis en klassiekers van islamitische studies.

Met zijn 3 talen-één school programma De school van islamitische studies gebruikt Arabisch, Turks en Engels, effectief als medium van communicatie en onderwijzing van de cursussen; En studenten zullen hun academische werken kunnen produceren en in deze drie talen met internationale academie kunnen werken. Studenten in het studieprogramma voor het islamitische studie hebben een universiteitsleer in een internationaal verloofd academisch curriculum, studentenactiviteiten, sterke faculteitsleden en visies gericht op uitmuntendheid in islamitische studies. Naast een diploma in islamitische studie, hebben de leerlingen de mogelijkheid om in te schrijven voor programma's van minimale graden en / of dubbele majors in een vakgebied sociale wetenschappen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Arabisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan