Bachelor in kunst

Aquinas College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in kunst

Aquinas College

kunst

Waarom Study Art?

De missie van de Art-afdeling is om kunstenaars, kunsthistorici en beeldende kunst bestuurders te trainen, evenals dienst cursussen voor niet-kunst majors te bieden. Door middel van onze cursussen, streven we naar een waardering voor de rijke uitwisseling van beelden en ideeën dat kan gebeuren tussen kunst en andere academische disciplines te bouwen. Onze afgestudeerden in de kunst zijn aangemoedigd om hun toekomstige professionele rol in de context van zowel de hedendaagse wereld en de historische wereld te overwegen. Naast een eerbied voor de kunstgeschiedenis, hebben ze geleerd juiste vaardigheden van de geest, met de hand en oog. Ze hebben geholpen om de volgende stappen in hun leven weg te vinden, en zijn uitgedaagd om het beste wat ze kunnen in hun gekozen specialiteit.

Hoe wij anders zijn

 1. Kleine klassen gegeven door nationaal en internationaal vermaarde faculteit komt neer op individuele aandacht en succesvolle mentoring.
 2. Studenten hebben toegang tot de studio's 24 uur per dag, zeven dagen per week, die onafhankelijke visuele verkenning bevordert, bevordert kameraadschap en de gemeenschap onder studenten, en moedigt het arbeidsethos nodig zijn voor succes in de beeldende kunst.
 3. Elke studio lid van de faculteit voert een actief studio, de meeste hebben galerij voorkeuren en hebben allemaal een succesvolle nationale en / of internationale tentoonstelling verslagen.
 4. Kunstgeschiedenis faculteit hebben bewezen verslagen van succes met inbegrip van publicaties en presentaties op nationale en internationale podia, publicaties in peer-reviewed literatuur en internationaal concurrerend onderzoek subsidies en beurzen.
 5. Docenten en studenten hebben deelgenomen aan ArtPrize door curator, publiceren en tentoonstellen en Overall winnaar in 2010, Top 10 in 2012, en Final Five in 2014 in de time-based categorie hebben opgenomen.
 6. Studenten kunnen deelnemen aan een levensveranderende tweejarige studie in het buitenland programma in Parijs, die rigoureuze kunstgeschiedenis en studio training combineert op de campus in de loop van het tweede semester met een drie weken durende reis studie in Parijs in mei.
 7. Alle kunst studenten hebben gratis toegang tot de Grand Rapids Art Museum en Frederik Meijer Gardens en Sculpture Park en busreizen worden elk jaar aangeboden aan het Art Institute of Chicago, het Museum van Hedendaagse Kunst, en het Detroit Institute of Art
 8. Het gebouw heeft een nieuwe 25-computer Mac lab voor grafisch ontwerp cursussen.
 9. De studenten hebben met succes verzekerd stages in het Grand Rapids Art Museum, de Frederik Meijer Gardens en Sculpture Park, het Grand Rapids Public Museum, de Ford Bibliotheek, het Urban Institute of Contemporary Art en het Museum of Contemporary Art in Chicago.
 10. Zes gallery exposities per jaar showcase van de kunst van studenten, docenten en nationale kunstenaars.

Major Vereisten

Vijfenveertig (45) semester uur, met inbegrip van AT130, AT142, AT143, AT230, AT131, en vijf (5) studio keuzevakken waaronder twee (2) uit het midden van AT201, AT212, AT311, AT321 en AT341; Vijftien (15) semester uren van de kunstgeschiedenis cursussen op te nemen: AT150, AT151, AT350, AT391, en één (1) kunstgeschiedenis keuzevak.

Indiening van een portfolio van het werk afgerond Aquino voordat midterm van hun laatste semester. Zie afdeling voorzitter voor de details van deze portefeuille.

BA majors moet ten minste twaalf (12) credit-uren van de studio cursussen en zes (6) credit-uren in Kunstgeschiedenis, en deelname aan de jaarlijkse student tentoonstelling tijdens hun laatste jaar genomen op Thomas van Aquino.

Cursussen

 • AT130 Basic Drawing I (3) AC
 • AT142 Grafische en Digital Design (3)
 • AT230 New Forms Studio (3)
 • AT131 Basic Drawing II (3)
 • AT143 2 en 3 dimensionale Design (3)
 • AT150 Kunstgeschiedenis en Architectuur I (3) AC
 • AT151 Kunstgeschiedenis en Architectuur II (3) AC
 • AT350 Modern Survey (3) WI
 • AT391 Contemporary Art (3) WI
 • AT201 Life Drawing (3)
 • AT212 Fotografie I (3)
 • AT311 Painting I (3)
 • AT321 Sculpture I (3)
 • AT341 Printmaking I (3)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates