Bachelor in kwaliteit en duurzaamheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kwaliteit en Duurzame Ontwikkeling is een realiteit, een antwoord op de grote uitdagingen waar bedrijven vandaag de dag: een duurzame stijging van de kosten van energie, "talent oorlog" transparantie-eisen.

Milieuoverwegingen zijn pervasively aanwezig in sommige gebieden, omdat ze niet alleen essentieel vanuit een zakelijk oogpunt, maar ook met betrekking tot een zaak van economisch overleven.

Dit programma is een antwoord op deze uitdagingen met de uitvoering gehoorzaamt aan de BMD-systeem en het ISO-programma methodologische bergingsarchitectuur 9001 versie 2008 is alleen of in joint-diploma met Bachelor UQAC beschikbaar. Originaliteit, samenhang en pedagogische structuur hebben verdiend accreditatie Afrikaanse en Malagasi Raad van Hoger Onderwijs (Cames) en het centrum van uitmuntendheid van de UEMOA.

DIT PROGRAMMA AANGEBODEN

Dit programma biedt u de expertise om het ontwerp en de animatie van een QSE aanpak binnen het bedrijf te helpen. Om te helpen bij de evaluatie ook de QSE managementsysteem bij het toezicht regelgeving en de traceerbaarheid, terwijl het beheer eisen van de klant, om de bestuurders te helpen bij de ontwikkeling en het beheer van het MVO-programma's.

Persoonlijkheidskenmerken: • Mogelijkheid om te organiseren, te analyseren en te anticiperen; • Luisteren en inlevingsvermogen capaciteit; • animatie capaciteit; • weerstand; Onze tekenen eerst een methodologische kennis te ontwikkelen en vervolgens te stellen een toepassing van deze kennis in de kwaliteit en duurzame ontwikkeling binnen het bedrijf.

Wat achtergrond voor License

Managers met een solide basis in het management en in staat om in te grijpen in de verschillende functies van een bepaald bedrijf. Afhankelijk van hun keuze laat rusten zich in de eerste ronde van de nieuwe multidisciplinaire vaardigheden als duurzame ontwikkeling, die hen zal nemen om de tweede en derde niveau van het onderwijs in de specialiteit.

De License Program

Het vindt plaats op zes semesters, met inbegrip van de eerste vijf semesters vertegenwoordigen kernvakken. De zesde semester is de concentratie of specialisatie door de student gekozen. Vóór het verkrijgen van de vergunning (Bachelor in Business Administration in deze specialiteit), voorbij de validatie van de lessen van de student units, ondersteuning moeten presenteren en begeleid een succesvol project op basis van het werk onder begeleiding van kwaliteit en duurzaamheid.

SUBSIDIABILITEIT

• Bachelor • Aanvraagformulier • BSAT toelatingsproef • Onderhoud

TALEN

• Engels • Japans • Chinees • Fulani en Mandinka zakelijke senior Deze cursus is gericht op managers onmiddellijk operationeel en in staat om op te nemen in hun praktijk de uitdagingen van duurzame ontwikkeling te leiden.

Breng bestuurlijke en milieu-expertise om de groei van het bedrijf in een benadering van duurzame ontwikkeling en ten aanzien van de belangrijkste ecologische evenwicht brengen.

Trein afgestudeerden in staat zijn om de Afrikaanse zakelijke en economische omgeving te begrijpen in zijn volle menselijke dimensie.

Voormalig operationeel afgestudeerden in staat zijn om de groei van het bedrijf te ondersteunen, het bedrijf te ondersteunen elke door het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem voor het ontstaan ​​van een business manager.

• Quality Manager • Begeleiders Kwaliteit • Technici • Kwaliteit MVO Begeleiders

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

Founded in 1996, the African Institute of Management (Institute Africain de Management) is one of the leading West African private business schools. Set in Dakar, the capital of Senegal, IAM is set in ... Lees meer

Founded in 1996, the African Institute of Management (Institute Africain de Management) is one of the leading West African private business schools. Set in Dakar, the capital of Senegal, IAM is set in a unique and life changing learning environment. Over 2,000 students from 28 countries from all over the world populate IAM’s campus ensuring that you will get to meet friends from all over the world, and will broaden your horizons to different cultural, professional and educational perspectives. Lees Minder