Bachelor in Liberal Arts and Sciences (Amsterdam University College)

Vrije Universiteit Amsterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Liberal Arts and Sciences (Amsterdam University College)

Vrije Universiteit Amsterdam

Liberal Arts and Sciences: Analyse complexe vraagstukken

Als student aan het Amsterdam University College (AUC), leer je complexe vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te analyseren door te putten uit verschillende wetenschapsgebieden van kennis. De besprekingen beginnen met de 'grote vragen' in wetenschap en samenleving en leiden tot een diepgaande studie in een breed scala van academische disciplines. Het curriculum bevat zes interdisciplinaire thema's: Energie, Klimaat en Duurzaamheid; Het leven, de evolutie en het heelal; Gezondheid; Informatie, Communicatie, Cognition; Sociale systemen; en steden en culturen. Deze thema's zullen u voorzien van een solide richting als u besluit op uw major in de wetenschappen, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen.

Als lid van de AUC student gemeenschap, maak je deel uit van een levendige internationale groep van jonge mensen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van real-world problemen die de grenzen van de academische disciplines te steken. Door te werken in een gevarieerde omgeving van de verschillende talen en culturen, zult u uw creativiteit, kritisch denken, en je probleemoplossende en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. AUC-studenten wonen en studeren samen op onze moderne internationale campus, gevestigd op het Science Park Amsterdam. Studeren aan de AUC is een echte interculturele en sociale leerervaring.

toekomstperspectief

Als AUC afgestudeerd bent u in het bezit zijn van een internationaal erkende Bachelor of Arts of Bachelor of Sciences graad. U wordt gekwalificeerd om toe te passen voor de Master's niveau studies aan grote universiteiten in zowel Nederland als in het buitenland, mogelijk over te gaan tot een doctoraat na te streven. U kunt natuurlijk ook besluiten om het begin van een carrière in de corporate wereld, gaan werken voor een publieke organisatie of andere opties na te streven.

Uw persoonlijke tutor zal u adviseren tijdens je studie aan de AUC, die u helpen om keuzes te maken in de AUC curriculum en u te ondersteunen bij het realiseren van uw ambities.

Opleiding

Elke dag zal je betrokken bij intensieve en kleinschalige seminars met een hoog kaliber internationale medewerkers zijn. Een AUC tutor (wetenschappelijk adviseur) ondersteunen u in het proces van het plannen van je opleiding om ervoor te zorgen dat het voldoet aan uw academische en / of carrière doelen. Gedurende het programma, is een groot deel van de nadruk gelegd op het nemen van een interdisciplinaire benadering van wetenschappelijk redeneren.

Toelatingsvoorwaarden

  • Een diploma gelijkwaardig aan een Nederlands vwo-(VWO) diploma; - Academische excellentie: je moet uw vermogen om de academische eisen van de AUC-programma voldoen aan te tonen; - Niveau van bekwaamheid in het Engels en wiskunde: je moet voldoen aan onze Engels en wiskunde eisen; - Motivatie en ambitie om een ​​intensieve en brede Liberal Arts and Sciences programma te bestuderen; - Verplichting om bij te dragen aan de internationale student en leven op de campus AUC's (AUC is een residentieel programma, wat betekent dat je gaat wonen op de campus, samen met je medestudenten).
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,387 EUR
voor EER-studenten; € 11,745 voor niet-EER
Information
Deadline
Vraag informatie aan
to start in sept (1 nov to start in feb)
Locations
Nederlanden - Amsterdam, Noord-Holland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
to start in sept (1 nov to start in feb)
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Nederlanden - Amsterdam, Noord-Holland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
to start in sept (1 nov to start in feb)
Einddatum Vraag informatie aan