Bachelor In Lichaamsbeweging En Sport Studies

Upper Iowa University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Lichaamsbeweging En Sport Studies

Upper Iowa University

Oefening en Sport Studies Major

Waarom studeren Oefening en Sport Studies?

De lichaamsbeweging en sport studies major (EXSS) omvat de studie van de menselijke beweging en haar relatie tot oefenen en sport. De cursussen richten zich op het begrijpen van de wetenschappelijke aspecten van de menselijke anatomie en fysiologie, samen met specifieke spierbewegingen voor lichaamsbeweging en sport. Studenten leren ook de mentale voorbereiding nodig zijn om de fysieke doelen te bereiken.

Studenten die deze belangrijke kiezen voor een sterke interesse in het helpen van anderen te bereiken hun lichaamsbeweging en sport doelen. Ze geniet van het werken met mensen op een dagelijkse basis één-op-één of in een groep of team setting. Ze moeten snel en comfortabel met probleemoplossende vaardigheden en worden georganiseerd met uitstekende time management vaardigheden.

Deze belangrijke heeft drie nadruk gebieden, waaronder sport administratie, fitness en wellness en lichaamsbeweging wetenschap.

Cursussen

Studenten zullen een breed scala aan cursussen in de kern voor de EXSS grote bekleding onderwerpen zoals voeding, eerste hulp, psychologie van lichaamsbeweging en sport, de menselijke groei en ontwikkeling, biomechanica, sportrecht en andere juridische kwesties, een aantal basiscursussen en een inleidende Natuurlijk, dat alle mogelijkheden op het gebied van lichaamsbeweging en sport studies bespreekt.

Binnen elk nadruk gebied, zullen de studenten meer gespecialiseerde cursussen met betrekking tot hun gebied van belang te nemen. Sport administratie studenten zal zich richten op de zakelijke aspect van budgettering, planning, faciliteiten, marketingprogramma's, en te begrijpen hoe correct te analyseren en gebruiken van gegevens. Fitness- en wellness-studenten zal zich richten op het leren over de verschillende activiteiten om hun klanten te leren, met inbegrip van een goede monteurs voor het heffen en het uitoefenen, het aanpassen van activiteiten voor mensen met een handicap, zodat ze kunnen deelnemen aan het hoogst mogelijke niveau, en het begrijpen van psychologische motivatie om mensen te helpen zich te houden aan hun trainingsprogramma of hun sport van belang. Oefening wetenschap studenten zal zich richten op de voorbereiding van een solide wetenschappelijke basis om te vervroegen naar graduate school. Cursussen zijn onder meer de menselijke anatomie en fysiologie, chemie, fysica, wiskunde en psychologie. Alle nadruk gebieden vereisen een 240 uur / 6-credit stage om studenten de gelegenheid om de theorie en de technieken die ze geleerd hebben in de klas naar de echte wereld instelling toe te passen.

Carrièremogelijkheden

Afhankelijk van welke nadruk gebied van de student kiest, kunnen personen een carrière in de sport administratie of werken binnen de sport business-industrie voort te zetten in een breed scala van mogelijkheden. Degenen die in fitness en wellness kan personal trainers of kracht en conditie specialisten of worden eigenaars worden en draaien hun eigen fitnessfaciliteiten. Studenten die oefening wetenschap kiezen meestal streven naar een master of doctor in de fysiotherapie, ergotherapie of chiropractie geneeskunde.

Uitkomsten

Afgestudeerden van de EXSS belangrijkste zal een fundamenteel begrip van de principes van de lichamelijke activiteit van biomechanische, fysiologische, psychologische, en ontwikkelingsstoornissen perspectieven, maar ook kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden en sterke ethische, verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Daarnaast zal afgestudeerden de mogelijkheid om gegevens te interpreteren en te analyseren, de kennis en het inzicht om te werken met verschillende groepen mensen op mondiaal niveau, culturele empathie en interculturele competentie, wat hun rol als leider en de juridische aspecten voor hun specifieke hebben gebieden van belang.

Wat pas afgestudeerden aan het doen?

 • Personal trainers
 • Graduate school voor fysiotherapie, ergotherapie, chiropractie, sport administratie
 • Medewerkers van de universitaire atletische afdelingen
 • Coaches op de middelbare school en collegiale niveaus-diverse sporten
 • Athletic directeuren-middelbare school en collegiale niveau
 • Directeur van Athletic Marketing en ontwikkeling in een collegiale atletische afdeling
 • Sterkte en Conditioning coaches
 • Groep fitnessinstructeurs
 • Golfbaan assistent-manager
 • De kaartverkoop-collegiale atletiek
 • Fondsenwerving en ontwikkeling
 • Assistent-managers en managers van sportzaken
 • Marketing en promoties

Job vooruitzichten (2012-22)

Fitness Trainers *

 • Job Outlook: 13% te verhogen
 • Lonen: De gemiddelde jaarsalaris voor een fitness trainer was $ 31.720 in 2012, of $ 15,25 per uur.

Trainer*

 • Job Outlook: 15% te verhogen
 • Lonen: De gemiddelde jaarsalaris van een coach was $ 28.360 in 2012.

* Taken van het Bureau of Labor Statistics

Oefening en Sport Studies wordt aangeboden op de volgende Upper Iowa University locatie:

 • Residential Fayette campus
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
28,140 USD
Locations
Verenigde Staten - Waterloo, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Fayette, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Des Moines, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Bettendorf, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Fayette Campus Collegegeld (Course belasting van 12-18 credit-uren per semester): $ 28.140 per jaar