Bachelor in luchtvaart

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in luchtvaart

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Nadat u Aviation studies afgerond en een Bachelor of Business Administration zijn geworden kunt u werken in deskundige taken binnen sales, customer service en over het algemeen in diverse commerciële functies expert en als ondernemer in de keten van diensten van de luchtvaart.

U begrijpt de processen van de luchtvaart bedrijven en organisaties en kan zakelijke vaardigheden te implementeren in deze organisatorische omgeving in de praktijk. Je bent in staat om zich te concentreren op klantgerichtheid, netwerk en uitgegroeid tot een constructief teamlid van uw werk gemeenschap. Je hebt een goede verkoop en service mentaliteit. U kunt de regels en voorschriften, en de veiligheidsvoorschriften van de internationale luchtvaart met een winstgevend bedrijf te combineren. Je handelt op een verantwoorde en ondernemende manier. U kunt werken in het Engels en misschien nog enkele Finse dat is een bijzondere kracht in multinationale ondernemingen. Professionele studies worden uitgevoerd in het Engels, maar de meeste van de cursussen worden aangeboden, hetzij in het Fins of Engels op een flexibele manier.

De opdracht van de terminologie in beide talen wordt ondersteund. Zoals BBA je kunt plannen, ontwikkelen, anticiperen, onderzoek, implementeren en evalueren. Project studies met zakenpartners je een expert van het veld en geeft persoonlijke groei vaardigheden, ook.

leerdoelen

Een afgestudeerde van de luchtvaart bedrijf bacheloropleidingen op Porvoo Campus zal een duidelijke en uitgebreide kennis van de luchtvaart en de operationele omgeving, zoals luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, vracht, veiligheid en regelgeving. De afgestudeerde zal flexibel en competent hebben zich op verschillende taken in een dynamische en veranderende professionele context van de luchtvaart business, bereid zijn om toekomstige ontwikkelingen te voorspellen. De afgestudeerde zal hebben een solide professionele achtergrond en de bereidheid om continue zelfontplooiing te leiden. Tijdens de studies, zal de afgestudeerde informatie verzamelen, analyseren en kritisch denken onder de knie. De afgestudeerde zal uitblinken in het toepassen van de kennis in het project werk.

Alle studies vinden plaats in een internationale en multiculturele omgeving, waarin de afgestudeerde met interculturele vaardigheden in staat zal stellen. De afgestudeerde zal ook sterk teamwork vaardigheden, de juiste houding voor de verkoop en service, en ondernemende aanpak

De voertaal

De studies in internationale opleidingen op Porvoo Campus vinden plaats in het Engels en beschikken over een zekere mate van de Finse areal studies en een keur aan andere areal studies. Finse studenten worden ook aangeboden een aantal leeractiviteiten in de Finse en de Zweedse taal.

inhoud studie

De leerlingen maken aan Porvoo Campus studie en leiden hun project werken in een unieke en inspirerende omgeving, waar ze in staat zijn om zich professioneel te dagen, diverse worklife rollen vast te stellen en de ontwikkeling van sociale vaardigheden. De studenten leren om te luisteren en te begrijpen behoeften van de klant in de luchtvaart, om kansen bij elkaar te identificeren en creëren oplossingen met worklife partners en klanten.

De afgestudeerden van Porvoo Campus opleidingen hebben een sterke professionele vaardigheden in hun vakgebied:

  • Luchtvaart en ondernemerschap vaardigheden
  • Verkoop en vaardigheden op het gebied van luchtvaart
  • Persoonlijke groei vaardigheden

Op Porvoo Campus, leren plaatsvindt in authentieke en veeleisende worklife projecten onder leiding van de multiculturele groepen. Deze projecten in opdracht van de vertegenwoordigers van de luchtvaart business bedrijven en organisaties te helpen de studenten tijdens de studies te ontwikkelen professionele netwerken al.

Onderwijs 8500 E
Studentenhuisvesting (incl. Water en elektriciteit) 300 E / maand
Eten 150-250 E / maand
Vervoer 50 E / maand
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
8,500 EUR
per jaar.
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Porvoo
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Porvoo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan