Bachelor in management informatie systemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Management Information Systems (MIS) is een interdisciplinair programma dat is ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in zaken en die van technologische mogelijkheden genieten. Noordwest-professoren richten zich op drie kernactiviteiten: systeemanalyse, systeemontwerp en projectmanagement dat studenten voorbereidt om leidersrol te maken die gericht is op teamwork, klantenservice en data analyse.

Studenten krijgen kennis van zaken, softwareontwikkeling en managementvaardigheden met computer- en business professionals.

Voor de overgangsstudenten die een beroeps- of technisch diploma van toegepaste wetenschaps- of associate of science-diploma uit een regionaal geaccrediteerde gemeenschapskollege voltooien, is een bachelor toegepaste wetenschappen met nadruk in management information systems beschikbaar. Neem contact op met Nancy Zeliff (nzeliff@nwmissouri.edu of 660.562.1292) voor meer informatie.

Verkoelingshal spring2017 ch0022

Carrièremogelijkheden

100% van de beheersinformatiesystemen afgestudeerden vinden werk of hun opleiding binnen zes maanden na afstuderen. Hieronder vindt u een overzicht van de job titels in verband met deze hoofdvak:

  • Systeem ondersteuning specialist
  • Oplossingsontwikkeling ingenieur
  • Data analist
  • Softwareondersteunende ingenieur
  • Financieel analist

* Gebaseerd op zelfrapporterende gegevens

Beroepsgebaseerde leerervaringen

De School van Informatica en Informatiesystemen werkt jaarlijks samen met Kansas City Power and Light om onderzoekswedstrijden te promoveren en af ​​te studeren. Faculteit geeft een blinde beoordeling van projecten en selecteert de beste papieren voor presentatie aan een panel van KCP & L professionals die de projecten beoordelen en geldprijzen toekennen.

MINK WIC (Missouri, Iowa, Nebraska, Kansas Women in Computing), die in 2011 opgericht werd, stelt vrouwen in staat om hun rol in computer- en technologievelden te bespreken en ervaringen en strategieën voor succes te delen. In de afgelopen jaren verzamelden meer dan 240 studenten, opvoeders en professionals uit de regio hun passie voor computerwetenschappen en technologie.

In het buitenland studeren

In het buitenland studeren Is een kans voor studenten om praktische internationale ervaring toe te passen op hun academische ontwikkeling. Facultaire leden bieden korte termijn studieprogramma's die studenten voorbereiden voor, tijdens en na het programma. Er zijn twee soorten studieprogramma's in het buitenland beschikbaar: facultaire en traditionele studie in het buitenland.

Het traditionele programma kan een semester-, zomer- of jaarlange programma zijn en wordt geleerd door de internationale partnerinstellingen van Northwest.

Finale week studeren2011 205

Vereisten

Studenten die een uitgebreide master in Management Information Systems kiezen, moeten de Common Professional Component cursussen volgen en voldoen aan de volgende belangrijke eisen:

De noordwestelijke kern (48-52 uur)

Verplichte vakken
CSIS 44141 Computer Programmering I
CSIS 44241 Computer Programmering II
CSIS 44312 Informatietechnologie Hardware / Software
CSIS 44356 Network Fundamentals
CSIS 44411 Systems Analysis and Design
CSIS 44418 Informatie Technology Project Management
CSIS 44460 Database Systems
3
3
3
3
3
3
3
Kies een uit de volgende keuzevakken:
CSIS 44242 Data Structures
CSIS 44334 Web Development II
CSIS 44358 CCNA: Routing Protocollen en Concepten
CSIS 44555 Netwerkbeveiliging
CSIS 44560 Geavanceerde onderwerpen in databasesystemen
CSIS 44563 Webapplicaties en -diensten ontwikkelen
3
3
3
3
3
3
Total Credit Hours: 63

Opmerking: Graadvereiste: Studenten moeten een cijfer of "C" behalen of beter in elk van de CS en IS en Common Professional Component cursussen in dit hoofdvak. Er is een grote veldbeoordeling vereist van alle hogerjaarstudenten met een hoofdvak in MIS.

Dit programma is een ACBSP geaccrediteerd programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Lees meer

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Lees Minder