Bachelor in management informatie systemen

University of Montana

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in management informatie systemen

University of Montana

De Management Informatie Systemen curriculum bereidt studenten voor op een organisatie informatiebronnen te beheren, analyseren en beheren van de stroom van informatie binnen en tussen de organisatie, effectief te beheren de aankoop en het gebruik van informatietechnologie, en zowel informatie en technologie te gebruiken om strategisch voordeel van de organisatie te verbeteren.

Informatiesystemen zijn een onderdeel van alle organisatorische functies, waaronder boekhouding, financiën, marketing, operations, en human resource management. Werkgelegenheid zijn sterk in het veld Information Systems. Onze MIS studenten worden voorbereid voor een verscheidenheid van banen, zoals een IT-consultant, systeemanalist, programmeur, database administrator, web ontwikkelaar, en netwerkbeheerder.

Wat is de oppervlakte van Management Information Systems (MIS)?

De studie van MIS vergemakkelijkt de relaties tussen informatie, technologie, mensen, de organisatie en de maatschappij. Een management informatie systeem is een systeem of proces dat de informatie die nodig is om een ​​bedrijf of organisatie daadwerkelijk besturen biedt.

Management informatie systemen, informatica en computertechnologie's overlappen elkaar in een deel van de inhoud, maar de fundamentele focus van elke discipline is anders. Als een MIS professional, kan je jezelf concurreren met majors uit andere disciplines voor de entry-level banen, maar de meeste MIS majors, na een paar jaar werkervaring, te verplaatsen naar banen die zich richten op het beheer van de onderneming informatiebronnen.

Mission Statement

De missie van het Management Information Systems afdeling is om dienst cursussen aan te bieden in MIS, kwantitatieve analyse, operations management, en het ondernemingsrecht, en om uit te rusten MIS afgestudeerden met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om:

  • Solliciteer informatiesystemen en technologie in een organisatie
  • Effectief werken als een individu, een teamlid, en een leider
  • Communiceer duidelijk en effectief binnen de MIS team en de organisatie.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan