Bachelor in managementinformatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Management Information Systems (MIS) is een uitdagend studiegebied gericht op de integratie van computergebaseerde informatietechnologieoplossingen en bedrijfsprocessen om te voldoen aan de informatiebehoeften van bedrijven en andere ondernemingen. De computergebaseerde informatietechnologie wordt gezien als een instrument voor het genereren, verwerken en verspreiden van informatie. Hoewel computers de tool voor dit veld zijn, rusten we studenten uit om de echte beoordelaars te zijn, waardoor efficiëntie en waarde binnen organisaties worden gecreëerd.

Onze afgestudeerden hebben een combinatie van sterke technische en zakelijke vaardigheden, waaronder mondelinge en schriftelijke communicatie, waarmee de kloof wordt overbrugd die vaak bestaat tussen zakelijke gebruikers van computersystemen en technisch opgeleide specialisten. Deze combinatie van vaardigheden bereidt onze afgestudeerden voor op leiders van de volgende generatie MIS-professionals. Het voorziet ook in de vraag naar MIS-professionals die bekwaam zijn in zowel computertechnologie als zakelijk. Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid zal deze vraag naar verwachting het komende decennium snel groeien.

Studenten met als hoofdvak MIS ontvangen een uitgebreide opleiding in ontwerp, analyse, ontwikkeling en beheer van computergebaseerde informatiesystemen. Ze zijn ook opgeleid op het gebied van management, marketing, economie, boekhouding en financiën. Studenten leren de management- en analytische vaardigheden die nodig zijn voor succes toe te passen in 21e-eeuwse organisaties. Een MIS-minor is een uitstekende aanvulling op veel majors die op de universiteit worden aangeboden.

Kenmerken van ons innovatieve programma zijn onder meer interactieve lezingen, individuele en teamopdrachten en ervaringsleren om studenten te helpen een succesvolle carrière op te bouwen. Vijf van de top 30 snelstgroeiende beroepen tot en met 2016 zijn gerelateerd aan computergebaseerde informatiesystemen, volgens werkgelegenheidsvoorspellingen gepubliceerd door het Bureau of Labor Statistics.

Onder leiding van hooggekwalificeerde en ervaren docenten werken studenten met lokale bedrijven, zowel individueel als als teamleden, om oplossingen voor informatiesystemen te ontwikkelen om zakelijke problemen aan te pakken.

Allianties met de SAP- en Microsoft-bedrijven bieden studenten toegang tot een breed scala aan moderne softwaretools en -systemen. Partnerschappen met professionele informatiesystemen van informatiesystemen bieden veel mogelijkheden voor studentinteractie met het bedrijfsleven. Gastdocenten uit het bedrijfsleven en de overheid worden regelmatig aangeboden, en stages bij bekende bedrijven zijn beschikbaar voor gekwalificeerde studenten.

Wat zal je leren?

MIS-majors ontvangen een uitgebreide opleiding in ontwerp, analyse, ontwikkeling en beheer van computergebaseerde informatiesystemen die bedrijfsprocessen ondersteunen. Ze zijn opgeleid op het gebied van management, marketing, economie, boekhouding en financiën, en leren hoe ze de management- en analytische vaardigheden kunnen toepassen die nodig zijn als evaluatoren, waardoor efficiëntie en waarde in organisaties wordt gecreëerd.

Educatieve resultaten voor afgestudeerden omvatten de mogelijkheid om toe te passen:

 • Goede managementconcepten en -principes bij de ontwikkeling en werking van informatiesystemen
 • Systeemanalyse, IS-ontwerp en projectmanagementconcepten
 • Technische concepten in informatietechnologie

MIS-senioren doen het informatiesysteemanalist-certificeringsexamen tijdens hun laatste jaar in een sluitsteencursus. Keuzevakken die diepgaand onderzoek en specialisatie aanbieden, omvatten business intelligence en analyse, beveiliging van informatiesystemen, geavanceerd netwerken, integratie van bedrijfsprocessen met behulp van bedrijfssystemen, geavanceerd programmeren en operationeel beheer. Studenten hebben de mogelijkheid om aanvullende certificeringen te verdienen van SAP, Microsoft en andere bedrijven. Jaarlijks biedt UT de SAP Prep Academy aan, die een intensieve training biedt om individuen voor te bereiden op een SAP Certified Business Associate met ERP 6.0.

Een MIS-minor vult veel majors aan door studenten toe te staan hun interdisciplinaire vaardigheden te combineren met de snelle veranderingen in computers en informatie die van invloed zijn op de 21ste eeuw. De minor kan ook worden gebruikt ter voorbereiding op aanvullende branchecertificeringen.

Internationale bedrijven en majors voor MIS doen diepgaand onderzoek naar MIS-concepten in combinatie met wereldwijde perspectieven, waaronder taalvaardigheid, cultureel bewustzijn en ervaring in het buitenland.

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd door AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), een eer die wordt gehouden door slechts 6 procent van de business schools wereldwijd. Het is beoordeeld als een van de "beste business schools" door US News

Praktische ervaring

Het MIS-curriculum van de UT integreert voortdurende veranderingen op het gebied van informatiesystemen en biedt studenten praktische ervaring met een breed scala aan moderne computertechnologieën. Hoogtepunten van dit innovatieve programma zijn interactieve lezingen, individuele opdrachten en diepgaande teamprojecten. Allianties met SAP en Microsoft bieden studenten toegang tot de nieuwste technologieën. SAP is wereldleider in bedrijfstoepassingen op het gebied van software en softwaregerelateerde service-inkomsten.

De afdeling Informatie- en Technologiebeheer van de UT wordt geleid door een adviesraad bestaande uit experts op het gebied van informatiesystemen. Leden zijn onder andere leidinggevenden van IBM, PwC, de stad Tampa en Revenue Management Solutions. Ze helpen faculteit bij het ontwikkelen van programma's die zijn ontworpen om afgestudeerden uit te rusten met de kritische vaardigheden die werkgevers nodig hebben. Partnerschappen met professionele informatiesystemen van informatiesystemen, zoals de Tampa Bay Technology Leadership Association, vergemakkelijken ook de interactie van studenten met het bedrijfsleven. Stages en andere projecten profiteren van de status van Tampa als een regionaal centrum voor bedrijven en financiën, waardoor studenten toegang krijgen tot instellingen zoals JPMorgan Chase, Disney World, Moffitt Cancer Center, Port of Tampa en Raymond James. MIS-studenten worden sterk aangemoedigd om deel te nemen aan een of meer stages.

Achthonderd gemeenschapsleiders zijn lid van UT-adviesraden en bieden studenten een wereld van professionele connecties. UT-studenten communiceren ook met het bedrijfsleven via in-class consultingprojecten, excursies, internationale programma's en UT's Centers en Instituten, waaronder het Centre for Ethics, TECO Energy Centre for Leadership, Lowth Entrepreneurship Centre, Naimoli Institute for Business Strategy en Florida Directeursinstituut.

State-of-the-Art faciliteiten

Van het beheren van investeringen in het Huizenga Financial Trading Center tot praktische training in SAP en andere bedrijfssystemen, MIS-studenten hebben toegang tot de meest actuele technologie.

Wat kunt u doen met deze majoor?

MIS-afgestudeerden hebben een combinatie van sterke technische en zakelijke vaardigheden, waaronder mondelinge en schriftelijke communicatie, die de kloof overbruggen die vaak bestaat tussen zakelijke gebruikers van computersystemen en technisch opgeleide specialisten. Deze combinatie van vaardigheden bereidt afgestudeerden voor op leiders van de volgende generatie MIS-professionals. Het voorziet ook in de vraag naar MIS-professionals die bekwaam zijn in zowel computertechnologie als bedrijfsprocessen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid zal deze vraag naar verwachting het komende decennium snel groeien.

Voorbeeld van opdrachttitels

 • Chief Information Officer
 • Directeur of manager IT-eenheid
 • IT Project Manager
 • Ontwikkelaar informatiesystemen
 • Informatiebeveiligingsmanager
 • Database ontwikkelaar of beheerder
 • Business Intelligence Analyst
 • Netwerkmanager
 • Consultant bedrijfstechnologie
 • Specialist financiële informatiesystemen

Volgens het Bureau of Labor Statistics zullen de beroepen op computer- en informatietechnologie tegen 2024 met 12 procent groeien, sneller dan het gemiddelde voor alle andere beroepen. UT werkt nauw samen met de lokale kamer van koophandel en economische ontwikkelingsbureaus om afgestudeerden voor te bereiden op een succesvolle carrière.

Afgestudeerden zijn ook goed voorbereid om deel te nemen aan graduate programma's in veel zakelijke gebieden. Veel MIS-afgestudeerden vervolgen hun opleiding aan de UT en verdienen vaak een MBA met een concentratie in management van informatiesystemen. Andere recent afgestudeerden hebben de George Washington University, de Duke University en de University of South Florida bezocht, om er maar een paar te noemen.

Admissions

Lokale eerstejaars opnames

 • Officiële transcriptie van de middelbare school of middelbare school of GED-resultaten
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • SAT- en / of ACT-scores
 • Ingevuld begeleidingsadviseur aanbevelingsformulier of aanbevelingsbrief van een leraar (niet vereist als u meer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd aan de middelbare school)
 • opstel
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties voor alle credits voltooid

Niet-gegradueerde internationale toelating

Met studenten die uit meer dan 100 landen zijn ingeschreven, beschouwt de UT trots studenten van over de hele wereld voor toelating tot eerstejaarsstudent of overdracht. Een bewijs van Engelse taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.)

Studenten moeten solliciteren via de online applicatie van UT. Om de aanvraag van een student te beoordelen, moet de universiteit het volgende ontvangen:

 • Officiële transcripties voor alle cursussen op de middelbare school of hogeschool, met cijfers vertaald in het Engels ("Official" betekent dat je je school moet vragen om je transcript rechtstreeks naar het toelatingsbureau van de UT te sturen. Stuur als dat niet mogelijk is een kopie die is gecertificeerd door uw school als een 'echte kopie' van het origineel nadat het is gekopieerd. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als 'echte kopie van het origineel'.)
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Essay, geschreven in het Engels (niet vereist als je al bent afgestudeerd aan de middelbare school en een aantal studiepunten hebt afgerond)
 • Ingevuld formulier begeleidingsadviseur (alleen eerstejaars studenten)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (stuur een van de volgende documenten in):
  • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd)
  • IELTS: International English Language Testing System - minimum cijfer van 6.5
  • Succesvolle afronding van het Engels 112-certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een aanbevelingsbrief van een beheerder en een Engelstalig voorbeeld van 500 woorden
 • Bewijs van beschikbare middelen om uitgaven voor het eerste studiejaar te dekken
 • Essay (alleen eerstejaars studenten)
 • Kopie van biografische pagina van uw paspoort (indien beschikbaar)
 • International Student Clearance Form (als je momenteel in de VS studeert)

Internationale studenten die voldoen aan de toelatingseisen, maar extra Engelstalige training nodig hebben voordat ze als voltijdstudent kunnen beginnen, kunnen zich inschrijven voor een van de verschillende ESL-programma's.

Internationale studenten moeten ook het bewijs leveren van beschikbare middelen om hun eerste studiejaar en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe studenten met uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4.000 - $ 7.000 per academisch jaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekken. Studenten kunnen tot 20 uur per week op de campus werken.

Na toelating tot de universiteit en een bevredigende afronding van de financiële staat, wordt een I-20-formulier gestuurd naar aanvragers van het toelatingsbureau van de UT. Aanvragers moeten het I-20-formulier, een kopie van hun acceptatiebrief en financiële verklaring naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of consulaat brengen. Na een interview beslist de ambassade of het consulaat of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Om de Verenigde Staten binnen te komen, hebben studenten dit visum nodig in hun paspoort en het I-20-formulier. Studenten mogen het land niet binnen met een toeristenvisum met de bedoeling om in de VS te studeren

Het personeel van het Office of International Programs helpt studenten met informatie, oriëntatie en advies bij aankomst over academische, sociale, culturele en werkgelegenheidsaangelegenheden.

Opmerking: voor speciale omstandigheden kan aanvullende documentatie vereist zijn in alle categorieën.

Deadlines voor toelating

De deadlines voor Bachelors zijn als volgt:

 • 15 november - deadline voor vroege actie I; beslissing uiterlijk 15 december.
 • 15 januari - deadline voor vroege actie II; beslissing uiterlijk 15 februari.
 • 1 maart - Termijn voor een regelmatige beslissing; beslissing vóór 1 april.
 • 2 maart - Aanvragen voltooid na 1 maart worden steeds geëvalueerd.

Gemiddelde kosten voor voltijdstudenten

Collegegeld (12-18 credit-uren per semester):

Totaal:

$ 19.584
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited