Bachelor in managementprocessen

Grupo Tiradentes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in managementprocessen

Grupo Tiradentes

In deze cursus leer je hoe je een bedrijf te runnen en dragen zodat het juiste beslissingen kan maken voor uw business development van het leiden van mensen, het helpen van organisaties om de gewenste resultaten te bereiken.

Ontwikkelen van technische en gedragsmatige vaardigheden, volgens een proces van opbouw en versterking van de fundamenten die nodig zijn om een ​​voorbereid manager voor hedendaagse zakelijke uitdagingen vormen.

  • 02 jaar duurden
  • Nacht en dag

ARBEIDSMARKT

Het management processen arbeidsmarkt gunstig. Dat komt omdat de ontwikkeld door deze professionals vaardigheden zijn essentieel voor het concurrentievermogen van ondernemingen vandaag de dag, als het vermogen om processen te analyseren en creatieve oplossingen voor te stellen om de belangrijkste uitdagingen van de bedrijven, het genereren van kwaliteitsverbeteringen. De professional kan werken in bedrijven van elke omvang als manager, analist of consultant. Hij zal ook in staat zijn om te openen en beheren van uw eigen bedrijf. Bovendien is het voorbereid en gekwalificeerd om te werken in diverse sectoren van de economie, met name op het gebied van productie, logistiek en marketing. U kunt ook deelnemen aan activiteiten op het gebied van project analyse en haalbaarheid, met de steun op basis van de structuur van een business plan.

SALARIS maandgemiddelde RANGE

Aanvankelijk R $ 1.800,00 Volledige R $ 8,000.00

GEBIEDEN

Voor hun opleiding met een systemische visie in het beheer van processen en mensen, kan deze professionele de positie van coördinator, analist, leidinggevende of manager te houden. Daarnaast kunt u handelen in hun eigen bedrijf en / of in verschillende gebieden en soorten organisaties - particuliere of staatsbedrijven, kleine, middelgrote en grote.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan