Bachelor in mariene biologie

University of the Virgin Islands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in mariene biologie

University of the Virgin Islands

Bachelor in Mariene Biologie


Welkom bij de Marine Biology Program aan de Universiteit van de Virgin Islands! We zijn er trots op een flexibele en grondige opleiding in mariene biologie hier in St. Thomas, waar de tropische Caribische Zee is ons laboratorium bieden.


De Universiteit van de Maagdeneilanden biedt twee undergraduate graden in Marine Biology. Aangezien het programma zich ontwikkelt, zal gespecialiseerd gebied cursussen in de chemische en fysische oceanografie, mariene geologie en mariene instrumenten worden toegevoegd. Verwacht wordt dat de groeiende erkenning voor mariene technici zal resulteren in uitgebreide carrièremogelijkheden voor hen die de undergraduate programma te voltooien. Studenten in dit programma zal ook worden voorbereid voor afgestudeerde werk.

Programma beschrijving

Aan de Universiteit van de Maagdeneilanden, bieden wij een flexibele opleiding in mariene biologie aan onze St. Thomas Campus, gelegen aan de oever van de Caribische Zee. Dankzij het grote aandeel van de wetenschap en wiskunde keuzevakken opgenomen in onze diploma-eisen, kunnen studenten, met de hulp van hun adviseurs, ontwerpen hun eigen opleiding. Als een pedagogisch georiënteerde instelling, bieden wij kleine klassen met volop gelegenheid voor één-op-één contact tussen student en docent.


Onze studenten kunnen een Bachelor of Science (BS) diploma, die ongeveer 75 credits van de vereiste wetenschap en wiskunde cursussen en 15 studiepunten van de wetenschap en wiskunde keuzevakken met zich meebrengt te kiezen, terwijl de studenten om hun eigen geesteswetenschappen keuzevakken (18 studiepunten) en andere algemene onderwijs kiezen eisen. In aanvulling op de cursus eisen, BS Mariene Biologie majors nemen ook een uitgebreid examen (ongeveer 1 uur lang) in de buurt aan het einde van hun studie. Studenten kunnen ook een Bachelor of Arts (BA) diploma, die ongeveer 67 studiepunten van de wetenschappen en wiskunde, een vooraf bepaald programma van de geesteswetenschappen cursussen (36 studiepunten), en andere algemene onderwijs eisen met zich meebrengt te streven.Mission Statement


De biologie en mariene biologie-programma zet zich in voor studenten blinken uit academisch en het bereiken van productieve carrière door programma's in academici, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap. Het programma biedt BS en BA graden in de biologie en mariene biologie. Onze mate aanbod worden aangevuld met mogelijkheden om deel te nemen aan stages en onderzoek op zowel lokaal als nationaal niveau. De faculteit is gewijd aan de voorbereiding van onze studenten voor een succesvolle, productieve postdoctorale en professionele loopbaan. Ze zijn ook inzetten voor levenslang leren en wetenschappelijk onderzoek, academische en pedagogische vooruitgang, en hulpverlening aan de lokale gemeenschap.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Amerikaanse Maagdeneilanden - Charlotte Amalie, St. Thomas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Charlotte Amalie, St. Thomas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan