Bachelor in mariene biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De mariene biologie belangrijke biedt studenten ervaringsleren kansen in mariene wetenschappen en ecosystemen, zoals duiken en snorkelen in verschillende mariene contexten, wandelen en studie in de wal omgevingen, de verzameling en de identificatie van mariene organismen, en laboratoriumwerk.

Studies in mariene biologie zal dienen als basis voor werk of verdere studie in veel gebieden van mariene wetenschappen. De mariene biologie belangrijke biedt studenten de biologische en ecologische tools om een ​​basiskennis van mariene ecosystemen te ontwikkelen. Klaslokaal, laboratorium en in het veld ervaringen samenwerken om studenten te leren technieken en concepten toe te passen in real-world situaties zowel lokaal als in het mariene milieu. Deze studies worden gegeven vanuit een christelijk en lutherse perspectief om te begrijpen dat onze Heer is verantwoordelijk voor het initiëren en onderhouden van deze systemen.

Als studenten studeren in het buitenland en onderzoek in verschillende omgevingen, worden ze aangemoedigd om de sociale, culturele en historische factoren die van invloed overwegen - en wordt beïnvloed door - het gebied mariene ecosysteem.

Wat maakt het programma Distinctive?

Mariene biologie majors actief in biologisch onderzoek met professoren, een praktijk niet vaak gevonden in undergraduate programma's. Studenten zijn in staat om deel te nemen in het ervaringsleren in Jamaica, Florida, Australië, en Grenada. Nabijheid van het Medical College of Wisconsin, evenals de Milwaukee County Zoo en Discovery World, bieden extra mogelijkheden voor onderzoek, onderwijs en werkgelegenheid voor afgestudeerden.

Academici en ONDERZOEK

Student Research en ervaringsleren

Het aantal van de faculteit geleide undergraduate onderzoeksprojecten is altijd groeit. Mariene biologie majors kunnen deelnemen aan een aantal goed gefinancierde projecten in de aquatische ecologie in zowel lokale en tropische stroomgebieden, of gedrag onafhankelijk onderzoek in verband met ambitieuze studiegebieden. Op de campus, studenten zijn verantwoordelijk voor het koraal voortplanting en onderhouden van een gemeenschap van rif wezens binnen WLC 500-liter marine aquarium.

State-of-the-art faciliteiten

De afdeling biologie ligt in Generac Hall. Dit 81.700 vierkante voet faciliteit maakt undergrads om state-of-the-art apparatuur en technieken die studenten op vele andere instellingen geen toegang tot tot graduate school zou moeten ervaren.

BUITEN DE KLAS

Veldonderzoek

WLC mariene biologie studenten momenteel deelnemen aan onderzoek op verschillende maritieme omgevingen. Mariene biologie onderzoek op koraalrif Grenada bezig studenten in een lange-termijn biologische monitoring project in een zeereservaat off haar zuidwesten kust. Studenten regelmatig naar Discovery Bay, Jamaica, voor de exploratie van het koraalrif, schildpad gras bedden, rotsachtige kust en mangrove moeras. Onlangs, een student stage bij de Manatee Ziekenhuis aan de Lowry Park Zoo in Tampa, Florida.

Verschillende nabijgelegen ecologisch belangrijke meren, rivieren en beken bieden unieke kansen voor veldonderzoek in aquatische ecologie. In het verleden hebben de studenten hielp de effectiviteit van een poreus gesteente barrière in Lake Michigan ontworpen om vis weg te houden van een nabijgelegen elektrische genereren station te evalueren. Studenten ook SCUBA-inspecties uit te voeren en onderwater video op te nemen.

Graduate School en de loopbaan

Hogeschool

Bijna 35% van de WLC biologie majors vervolgen hun onderwijs op deze scholen als het Medical College of Wisconsin, Texas Tech University en de Universiteit van Wisconsin School of Medicine en Volksgezondheid. Een WLC mariene biologie graad biedt een solide educatieve stichting, achtergrond in onderzoek en analyse, en uitgestrekte ervaringsleren kansen waarop men kan slagen in graduate klassen.

Carrière

Een bachelor's degree in de mariene biologie van WLC kan leiden tot een succesvolle carrière in een breed scala van beroepen, waaronder oceanograaf, mariene bioloog, mariene zoöloog, hydrographer, vis en wild bioloog, wetenschappelijk medewerker, ecoloog, marine biochemicus, opvoeder, en laborant .

12
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... Lees meer

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Lees Minder