Bachelor in marketing en mediakunst

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Marketing en Media Art is een nieuwe joint studieprogramma uitgevoerd in het Engels, samen met de Internationale Hogeschool Bulgarije (hierna: - IUS). Doel van de gezamenlijke opleiding in Marketing en Media Art (Hierna: - gezamenlijk programma, programma-studie) is om creatieve en innovatieve specialisten die voldoen aan de eisen van de dynamische en internationale arbeidsmarkt te trainen en te creëren communicatie-industrie en marketing professionals die in staat zijn om hun eigen kunst, media en zakelijke projecten praktisch te realiseren, of projecten die werden voorbereid door anderen, door zowel individueel werken en in een team.

In de nieuw ingerichte audiovisuele studio, zal een groep studenten kunnen media producten te creëren door het uitvoeren van een volledige waaier van functies op hetzelfde moment, door het delen van functies met elkaar en het toepassen van hun kennis door docenten tijdens de theoretische lessen.

De audiovisuele studio kan gebruikt worden op hetzelfde moment door: 3 video-operators, video installateur bij de controles, geluid exploitant, lichtontwerper, video regisseur, scenarioschrijver, studio kunstenaar en 2-3 make-up artiesten. Dit is slechts één groep van het project. De technische basis van de creatieve workshop zal toelaten om projecten in ten minste 4 richtingen uit te voeren - TV productie filmen, promotionele productie filmen, de productie van de foto en audio producten.

Competenties

  • U zult kennis in de media communicatie en esthetische vormen hebben, en in staat om te analyseren en te evalueren zal zijn
  • U krijgt een goed begrip van de ondernemingen, de markt economie, marketing kennis en beroepsethiek krijgen
  • Je zal het gebruik van vreemde talen in de professionele activiteiten te verbeteren
  • U in staat om een ​​onderzoek uit te voeren zal zijn en de resultaten toe te passen
  • Project activiteiten plannen, organiseren en uit te voeren in de communicatie en creatieve industrieën - U kunt maken, beheren zal zijn
  • Je zal in staat zijn om de techniek, technologie en veiligheidsnormen goed toe te passen in de media-industrie
  • Je zult in staat zijn om te ontwikkelen en te presenteren het concept van mediaprojecten individueel of in een team, en het ontwerp van de communicatie-objecten en krijgen ook andere noodzakelijke professionele competenties.

Praktijk

Studenten zullen in staat zijn om hun praktische werk in marketing en public relations afdelingen van organisaties in Litouwen, Bulgarije of een ander EU-land, maar ook in bedrijven en organisaties uit te voeren op het gebied van media, communicatie en creatieve industrie.

Internationale diploma's

IUS heeft ervaring in de voorbereiding van hoog gekwalificeerde specialisten samen met de instelling voor hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk (Cardiff Metropolitan University), Saint Etienne business school in Frankrijk (Ecole Supérieure de Commerce de Saint-Etienne) en met de Stenden University in Nederland. Samen met deze partners, IUS uitgeeft dubbele diploma's op het gebied van toerisme, het internationale bedrijfsleven, zakelijke informatie systemen, business en management.

Carrière

Door het invullen van de gezamenlijke opleiding in Marketing en Media Art , Afgestudeerden kunnen werken als sales, marketing en public relations specialisten, die plannen, voorbereiden, coördineren en uitvoeren van de verspreiding van informatie programma's om organisaties, producten en diensten te bevorderen, evenals vertegenwoordigen bedrijven die verschillende technische, industriële, medische verkopen zal zijn , farmaceutische en ITR producten en diensten. Gezamenlijk programma afgestudeerden zullen worden voorbereid om deel te nemen in de media kunstpraktijk en creatieve multimedia projecten te initiëren en te beheren.

Gezamenlijk programma afgestudeerden kan zich inschrijven in een masteropleiding door het invullen van aanvullende studies en het voldoen aan de vereisten van een passend universiteit. Aankomende postdoctorale opleidingen in Litouwen - Marketing en Business Management in Vilnius University (een master's degree in marketing wordt toegekend), Marketing en International Commerce in Vytautas Magnus University (een master's degree in marketing wordt toegekend), Marketing in Klaipeda University (een master's degree in marketing wordt toegekend).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

ISLB offers contemporary undergraduate degree programmes which allow students to develop knowledge, abilities and attitudes required in the global labour market and essential to cope in the wider worl ... Lees meer

ISLB offers contemporary undergraduate degree programmes which allow students to develop knowledge, abilities and attitudes required in the global labour market and essential to cope in the wider world in the future. The educational process is tailored towards practice-oriented studies and professional training which comprise collaborative and experiential teaching and learning methods as a reflection of the student-centred approach. Lees Minder