Bachelor In Marketing

NHL Stenden University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Marketing

NHL Stenden University of Applied Sciences

Ben je ondernemend, heb je een goed hoofd voor het bedrijfsleven en bent u nieuwsgierig naar wat mensen drijft? Heeft u beschouwen digitale trends als grote kansen? Heeft u een talent voor taal en communicatie te combineren met een analytische geest en een liefde voor de nummers? Als dat zo is, moet u in te schrijven in onze Engels onderwezen Marketing cursus en ontwikkelen van uw talenten ten volle!

 • Leer alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen (met inbegrip van digitale trends) in marketing
 • Ontdek de fijne kneepjes van het gedrag van de consument en hoe u uw strategie aan te passen als dat nodig is
 • Leer om te werken in de campagne en projecten teams als professionele marketeers
 • Breng uw pas ontdekte kennis om interessante real-life cases en projecten aan te pakken
 • Optie om een ​​deel van je opleiding in het buitenland te voltooien.

Carrière

BBA in Marketing kan je het land een carrière in de wereld van marketing consultancy, reclame en andere soorten bedrijven, alsook non-profit organisaties, waarvan vele steeds marktgericht. Als je de onafhankelijke type en droom van het bezitten van uw eigen bedrijf, dan kunt u ook jezelf te vestigen als zelfstandig consultant of adviseur.

'Alles is Marketing'

Marketing praktijken uit te breiden naar zowat elk gebied van het leven, en als je kiest voor een carrière voor jezelf op dit gebied te maken, kunt u een interessante en boeiende job in een deel van de wereld te vinden. Tijdens je opleiding, zal je zelfvertrouwen met behulp van zowel online en offline communicatiekanalen.

Carrière

Carrière voor u open na het afstuderen zijn:

 • Productmanager
 • Marktonderzoeker
 • Marketer
 • Digital Marketeer
 • Marketing Manager

Over de cursus

Marketing is een breed opgezette cursus waar je alles te weten over trends en ontwikkelingen met betrekking tot marketing (met inbegrip van digitale marketing) en marktonderzoek. U leert over effectieve manieren om verbinding te maken met klanten en het creëren van loyaliteit voor uw merk. Met andere woorden: hoe zorg je ervoor dat uw klanten zullen hun tijd en geld besteden aan uw product?

Eerste Jaar

Inleiding tot de industrie

Je eerste jaar biedt u een brede introductie tot het onderwerp. U zult onderwerpen zoals marketing (online en offline), sales en service marketing, communicatie en internationale bedrijf te nemen, en zal vergaderen, onderhandelen en presentatievaardigheden te verwerven. Je zult in staat om uw kennis direct doen van verschillende praktische opdrachten van toepassing.

Tweede Jaar

Meer diepgaande studie

U zult ontdekken verschillende vormen van digitale marketing, internationaal marktonderzoek, customer relationship management, internationaal ondernemingsrecht, en strategische marketing en communicatie strategieën. Daarnaast zal je ook werken aan het ontwikkelen van uw onderzoeksvaardigheden en leer alles over het gedrag van de consument en de psychologie van de consument. U zult elke term eindigen met een project waarmee je theoretische kennis te combineren met praktijkervaring.

Derde Jaar

Stage en specialisatie

U krijgt een 6-maanden durende stage in Nederland of een ander land van uw keuze te voltooien, en zal ook de mogelijkheid om zich te specialiseren in International Marketing, of International Travel Trade & Event Marketing. Je hebt de mogelijkheid om verschillende minderjarigen op het Emmen en Leeuwarden campus, in een van de internationale campussen Stenden's, of op een andere hogeschool in Nederland of elders.

Vierde Jaar

Final Jaar

Je zal een meer diepgaande blik op marketing te nemen, uw strategische vaardigheden te ontwikkelen en te kiezen voor een specialisatie. De belangrijkste focus van dit jaar zal zijn op het management, het ontwikkelen van business strategieën en marketing strategieën (met inbegrip van digitale). Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): Je zal ook kennis met een relatief nieuw gebied dat is toch een belangrijk onderdeel van veel zakelijke organisaties. U zult uw cursus af te ronden met een afstudeerproject.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Feb. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,060 EUR
Information
Deadline
Aug. 15, 2018
EU students 15th August. Non EU students 31st May.
Locations
Nederlanden - Emmen
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Aug. 15, 2018
EU students 15th August. Non EU students 31st May.
Einddatum Sept. 1, 2022
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 17, 2019
EU students 17th January. Non EU students 1st November.
Einddatum Feb. 1, 2023
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Emmen
Aanmeldingslimiet Aug. 15, 2018
EU students 15th August. Non EU students 31st May.
Einddatum Sept. 1, 2022
Feb. 2019
Nederlanden - Emmen
Aanmeldingslimiet Jan. 17, 2019
EU students 17th January. Non EU students 1st November.
Einddatum Feb. 1, 2023
Price
collegegeld EU-studenten. Collegegeld niet-EU-studenten: € 7.600.
Videos

NHL Stenden opleiding Marketing Management