Bachelor in marketing

Effat University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in marketing

Effat University

"De visie van de Marketing Programma is te bevorderen dat haar positie als een toonaangevende faculteit op het gebied van Marketing in het Koninkrijk van Saoedi-Arabië."

Missie

"De missie van de Marketing Programma is om een ​​opleiding in Marketing, dat hoge kwaliteitsnormen van de afgestudeerden, de Saoedische bedrijf relevante milieu voldoet aan te bieden, en biedt studenten de nodige kennis, vaardigheden, attitudes, en ethische oriëntatie te dragen en te spelen betekenisvolle rol in de Saoedische samenleving. "

Overzicht

De Bachelor of Science in Marketing (B.Sc. in Marketing) graden geeft een diepgaande studie van marketing. Marketing is de ruggengraat van alle bedrijven als het doel van elk bedrijf is om winst te verdienen en dit kan alleen mogelijk zijn door de klanttevredenheid (intern en extern), dat is de kerncompetentie van elke marketeer. De marketing programma op het College of Business, Effat University is ontwikkeld rekening houdend met de marketing trends, ethiek en moraal principes van het Midden-Oosten in het algemeen en Saoedi-Arabië in het bijzonder. De marketing-programma richt zich op de relatie tussen organisaties en hun klanten. Het zal de studenten helpen om een ​​beter begrip van hoe de persuasieve communicatie ontwikkelen voor de productie en het geeft een breder perspectief op de aspecten van marketing communicatie. Een deel van de cursussen in het marketing programma bieden studenten mogelijkheden om te werken aan het echte leven projecten en situaties in samenwerking met lokale en internationale bedrijven, evenals het ministerie van service learning initiatief de arbeid.

Carrièremogelijkheden

De marketing programma op het College of Business, University Effat geniet van de positie van een van de zeer succesvolle programma's op het gebied van de inzetbaarheid van afgestudeerden aangezien bijna 94% van de afgestudeerden zijn werkzaam in hun specialisatie in diverse lokale en internationale organisaties in Saoedi-Arabië, ongeacht hun nationaliteiten. Studenten die afstuderen van de B.Sc in Marketing zal voldoende voorbereid worden tot het nemen van een breed scala van vacatures, waaronder (niet beperkt tot):

  • Marketing Manager / Executive / Assistant
  • Sales Manager / Executive / Assistant
  • Advertising Manager / Executive / Assistant
  • PR Manager / Executive / Assistant
  • Media Planning Manager / Executive / Assistant
  • Strategische Planning Manager / Executive / Assistant
  • Graduate Studies in MKT en aanverwante gebieden.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan