Bachelor In Marketing

University of Ljubljana Faculty of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Bachelor In Marketing

University of Ljubljana Faculty of Economics

Undergraduate (double degree) PROGRAMMA - Marketing

Heb je je ooit afgevraagd waarom je een bepaald merk en niet een ander kiezen? Wat voor betekenis heeft productverpakkingen beer en waarom het belangrijk is waar het is op een plank? Waarom zijn sommige advertenties meer creatieve en wie er achter hen? Wat is een marktonderzoek en waarom is het belangrijk? En toch - wat doet een positief beeld van sommige mensen in de ogen van anderen te maken hebben met marketing? Veel. Studie van marketing geeft antwoord op deze en andere vragen.

L2

De programmme is ontworpen op een manier dat de theoretische kennis opgedaan tijdens de studie integreert met de praktijk (de voorbereiding van marketing projecten en case studies, het bezoeken van gasten uit het bedrijfsleven, etc.). De Marketing programma biedt studenten met kennis en vaardigheden uit het gebied van marketing, samen met een spectrum van vitale zakelijke functies en een basiskennis van het ondernemingsklimaat. Het wordt aangeboden binnen de universitaire graad - Business and Economics Wetenschappen. Na het afronden van hun studie, studenten hebben veel carrièremogelijkheden in marketing onderzoek, reclame, brand management, het organiseren van evenementen, public relations etc.

De undergraduate programma biedt ook een uitstekende springplank voor verdere opleiding op masterniveau. Studenten worden aangemoedigd om te verrijken en verbetering van hun kennis door het inschrijven in een van onze masteropleidingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,475 EUR
Locations
Sloveniƫ - Ljubljana
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Sloveniƫ - Ljubljana
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
De burgers van de EU-lidstaten niet hoeft te geen collegegeld te betalen.