Bachelor in Marketing

Drury University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Marketing

Drury University

FOCUS

Marketing is een organisatorische functie en een reeks processen voor het creëren, communiceren en leveren van waarde voor klanten en voor het beheer van klantrelaties op een manier die de organisatie en haar stakeholders ten goede komen. Marketing speelt een belangrijke rol in de samenleving door ervoor te zorgen dat producten en diensten zijn beschikbaar in de vorm en de prijs die voor de consument aanvaardbaar is. Marketing is ook belangrijk om het bedrijfsleven sinds marketing direct bijdraagt ​​aan zakelijke doelstellingen van groei en winst te realiseren.

Student Learning / Engagement / Onderwijs

Marketing cursussen zijn ontworpen om zowel de grond studenten in de huidige theorieën en geef ze actief in de praktijk toepassen van de concepten.

Alle Marketing majors waardevolle eerste hand ervaring vaak werken met klanten als ze marketing campagnes te ontwerpen in veel van de marketing klassen.

Deze integratie van theorie en praktijk bereidt studenten voor op de carrièremogelijkheden vooruit en biedt hen een boeiende ervaring als ze werken nauw samen met marketing faculteit.

Typische Werken voor Marketing Majors

Meer dan 30% van de gehele civiele personeel voert marketingactiviteiten. Marketing biedt uitstekende carrièremogelijkheden op gebieden zoals professionele verkoop, marketing onderzoek, reclame, retail inkoop, distributie management, product management, product ontwikkeling en groothandel. Meer CEO's zoals Lee Iacocca (Chrysler) en John Akers (IBM) komen uit de verkoop en marketing achtergronden dan van enig ander gebied.

Als de wereldwijde markt steeds meer uitdagend, bedrijven over de hele wereld en van alle groottes beter moeten marketeers worden. Zo marketing banen zijn er in overvloed en bieden de mogelijkheid om een ​​lonende inkomen te verdienen.

Waar onze studenten gaan

Drury-universiteit marketing afgestudeerden zijn hun carrière begonnen bij bedrijven als Clorox, Shoppers Advantage, Edward Jones International, Prime Trucking, Farmers Insurance en Cerner International. Sommige marketing afgestudeerden beslissen om na te streven graduate studies aan de top scholen, zoals de Universiteit van Washington, Universiteit van West Virginia, St. Louis University en Universiteit van South Carolina.

Natuurlijk Eisen

Studenten die de Bachelor of Business Administration graad (BBA) met een major in marketing zijn nodig om de volgende cursus eisen te voltooien: CORE Eisen 39-43 uur * BBA Tool Courses 25 uur BBA Core Cursussen 21 uur Marketing Major Courses 33 uur Keuzevakken 2- 6 uur

Totaal BBA uur: 124-128 uur

* Drury CORE uur zijn teruggebracht 45-59 tot 39-43 zoals credit-uren (6-7) zijn opgenomen in de BBA Tool Cursussen uur.

BBA Tool Cursussen:

Alle studenten die een BBA diploma met een major in marketing zijn nodig om de volgende hulpmiddel cursussen af ​​te ronden:

 • Principes van Accounting
 • Accounting voor Management
 • Basic Economische Theorie
 • Inleiding statistiek
 • Zakelijk Stichtingen
 • Computer Proficiency Exam
 • Organizational Behavior
 • Analytische Methoden
 • Management Informatie Systemen

BBA Core Cursussen:

Alle studenten die een BBA diploma met een major in marketing zijn nodig om de volgende kernvakken te voltooien:

 • Corporate finance
 • In het buitenland studeren
 • Leiderschap en Organisaties
 • Business Law & Ethics
 • Zakelijke Simulation Workshop
 • Strategic Management
 • Professionele Business Experience
 • afzet

Marketing Major Cursussen: Studenten verdienen van een BBA diploma met een major in marketing moet ook de volgende cursussen voor de belangrijkste:

 • Prijs Theorie
 • Marketing Onderzoek

Kies drie van de volgende:

 • Professional Selling en presentatie
 • Beginselen van de Reclame
 • Product Development en Brand Strategy
 • Consumentengedrag

De faculteit van de Staartstukmechanismen School behoudt zich het recht voor om de bovenstaande programma en de mate eisen op elk moment wijzigen.

Toelatingsbeleid

Officiële toelating tot de Kulas School of Business Administration is verplicht * om in te schrijven in een hogere divisie cursus (genummerd 300/400) met voorvoegsels van ACCT, ECON, FINC, MGMT en MKTG.

Om te worden toegelaten tot de Kulas School of Business Administration, een student moet:

 1. Officieel worden toegelaten tot Drury University.
 2. Voltooien een officiële verklaring van de belangrijkste vorm waarin de grote, kleine of speciale programma dat de student van plan is om na te streven. Op dit moment zullen de studenten verplicht worden om te lezen en te ondertekenen de Staartstukmechanismen Student Honor Code.
 3. > Hebben ten minste 42 uur van college-niveau krediet, met inbegrip van een minimum van 12 studiepunten uur bij Drury-universiteit afgerond.
 4. Hebben al de volgende voorbereidende cursussen (of hun overdracht equivalenten) met een minimum graad van C in elk van de volgende cursussen afgerond:
 • Principes van Accounting
<li>Basic Economische Theorie</li>
<li>Inleiding statistiek</li>
<li>Computer Proficiency Exam (moet graad van 'S' te bereiken)</li>
<li>Management Informatie Systemen</li>

Kies één van de volgende:

 • Zakelijke Calculus
 • Analyse I
 • Hebben een cumulatieve GPA van 2,75 op alle Drury University cursussen.

Voorwaardelijke toelating. Een student niet bereiken van de 2,75 algehele GPA, of het niet bereiken van de vereiste kwaliteiten van C in de hierboven genoemde voorbereidende cursussen of niet voltooien van ten minste 42 uur van college-niveau krediet, met inbegrip van een minimum van 12 studiepunten uur bij Drury-universiteit, kan worden verleend tot twee (2) semesters van voorwaardelijke toelating tot de Breech School. Voorwaardelijke toelating kan niet worden verleend aan een student niet het bereiken van zowel de vereiste GPA en een minimum graad van C in het opgegeven voorbereidende cursussen.

Tijdens het semester (s) van de voorwaardelijke toelating, wordt de student verwacht dat aan alle eisen voor de volledige toelating voldoen. De student, onder voorbehoud van goedkeuring adviseur, kan zich inschrijven voor een totaal van 13 uur van de bovenste-divisie Breech School cursussen tijdens de voorwaarden van de voorwaardelijke toelating. Voorafgaand aan de registratie, zijn studenten verplicht om de toelating tot inschrijving in Opper-divisie Breech School Cursussen vormen met hun studieadviseur voltooien.

Studenten in de Non-Kulas School Majors / Minors

Studenten die moeten inschrijven in een Staartstukmechanismen School 300 of 400-niveau aanbieden aan de eisen van een programma niet wordt aangeboden door de Kulas School of Business Administration voldoen, kunnen worden vrijgesteld van het toelatingsbeleid, op voorwaarde dat zij hebben alle andere specifieke vereisten voor de cursus afgerond. Voorafgaand aan de registratie, zijn studenten verplicht om de toelating tot inschrijving in Opper-divisie Breech School Cursussen vormen met hun studieadviseur voltooien.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Springfield, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates