Bachelor In Marketing

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Marketing

Oral Roberts University

Vet en scherpzinnige zakelijke leiders zijn in de vraag in complexe en veranderlijke economie van vandaag. Het College of Business van ORU combineert een geavanceerde business onderwijs met een Bijbels wereldbeeld. Ons programma is ontworpen om een ​​breed scala aan carrière doelstellingen en belangen.

Marketing is een dynamisch gebied met een overvloed aan mogelijkheden op verschillende gebieden. Marketing majors zijn creatief, blinken als leden van een team en geniet van het oplossen van problemen. De marketing programma op ORU biedt de diepte nodig om te begrijpen en productief te zijn in een marketing-georiënteerde economie. De basiscursussen aangeboden dekking op het gebied van marketing in sommige breedte en ook de achtergrond die nodig is voor een aanvullende studie marketing aan de graduate niveau.

Uitkomsten

Met een graad in marketing kunt u zich verheugen op de volgende loopbaan of carrière velden: - Marketing management - Consumentengedrag - Promoties / reclame - Sales promotie - Onderzoek - Toerisme en reizen marketing

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan