Bachelor in Marketing

University of Tampa - Sykes College of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Marketing

University of Tampa - Sykes College of Business

De marketing graad omvat het gebied van reclame, promotie, verkoop, onderzoek, internationale marketing en nog veel meer. Het gaat om een ​​dergelijke bedrijfskritische activiteiten zoals de analyse van competitief gedrag, de ontwikkeling van nieuwe producten, en het beheer van relaties met leveranciers, distributeurs en consumenten, een paar te noemen.

Belangrijkste focus van de marketing afdeling is op de binnenlandse en wereldwijde aspecten van de marketing functie, met inbegrip van marketing strategie, marketing onderzoek, sales management en communicatie. Het programma leert studenten om de complexiteit van marketing te ontrafelen in zowel profit als non-profit organisatie en het beheer van zowel goederen als diensten. Cursussen dekken de binnenlandse en internationale marketing, ethische besluitvorming en de rol van de marketeer in de ontwikkeling van de bedrijfsstrategie.

Naast de cursussen, studenten waardevolle on-the-job ervaring door te werken aan grote marketingprojecten voor ruimte bedrijven en organisaties. Deze projecten duren een volledige semester en omvatten marketing research consultancy en ontwikkeling van geïntegreerde marketing communicatie campagnes. Bovendien, geautomatiseerde simulaties studenten in staat om de gevolgen van de beslissingen die op het gebied van productontwikkeling, prijsstelling, promotie, marktonderzoek, sales compensaties, kostenbeheersing en planning ervaren.

UT marketing stagiaires hebben gewerkt in promoties, consumer product management, hi-tech marketing, marktonderzoek en strategische marketing bij organisaties zoals Bank of America, Tampa Tribune, GEICO en Hughes Corporation. Daarnaast worden alumni werkzaam bij Sykes Enterprises, Prudential Securities, BP, PricewaterhouseCoopers en nog veel meer.

ONDERWERPEN VAN STUDIE

 • Verschillende rollen en functies die marketing vervult in de samenleving
 • Hoe marketing reageert op en beïnvloedt het ondernemingsklimaat en de samenleving
 • Consumer besluitvormingsproces
 • Business-to-business marketing en de organisatorische koopproces
 • Componenten van de marketing strategie, met inbegrip van segmentatie, targeting en positionering
 • Hoe marketing activiteiten verschillen diensten, ideeën en andere immateriële producten
 • Marketing management in zowel de profit en non-profit organisaties
 • Hoe marketing rollen en functies zijn aangepast voor de internationale markten
 • Aard van de ethische en maatschappelijk verantwoorde marketing beslissingen en gedrag
 • De rol van hoogwaardige technologie in marketing functies

MARKETING MINOR

Een minor in marketing wordt ook aangeboden.

Prestigieuze. Aangesloten.

De Sykes College of Business trekt samen getalenteerde faculteit, geavanceerde technologie en cutting-edge curriculum voor studenten met de tools bieden om te slagen in een veranderende wereld. Hoogopgeleide studenten van verschillende leeftijden en achtergronden te ontvangen geavanceerde training in een reeks van disciplines van de faculteit leden met een puls op het bedrijfsleven.

Aan het Sykes College of Business, we zijn trots op de mogelijkheden die ons onderscheid te maken tussen 's werelds top business programma's, zoals de volgende:

Hoogste Accreditatie: AACSB International

De Sykes College of Business is een elite privé school op zowel de graduate en undergraduate niveau geaccrediteerd door AACSB International - De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business.

Princeton Review

Voor het zesde jaar op rij, heeft de Universiteit van Tampa John H. Sykes College of Business is benoemd door The Princeton Review als een uitstekende business school - en een van de 296 beste business schools in de wereld. De Princeton Review is voorzien van de school in het onlangs gepubliceerde 2013 editie van Best Business Schools.

Tampa Bay Business Journal

De Universiteit van MBA-programma Tampa werd vermeld als de "Favorite MBA-programma" in de tweede jaarlijkse Tampa Bay Business Journal Best in de Biz: Readers 'Choice Awards. Gerangschikt achter UT waren MBA-programma's van de Universiteit van Florida (No. 2), de Universiteit van Zuid-Florida Executive MBA (No. 3), USF-St. Petersburg en St. Leo University.

Innovatieve Curriculum

Ons uniek ontworpen curriculum bevordert kernactiviteiten met een begrip dat innovatie en technologie van morgen zijn essentieel voor zakelijk succes.

Outstanding Faculty

Onze zeer gerespecteerde faculteit hebben nationale en internationale reputatie voor academische en zakelijke succes in hun gebieden bereikt. Zevenennegentig procent hold doctoraat graden en 80 procent heeft praktische ervaring in het bedrijfsleven.

Verworven Competenties

De Sykes College of Business moedigt echte wereld leren. Elk graduate business programma beschikt over ervaringsleren door middel van client-projecten, stages, case studies, advies, strategische planning en het verzamelen van gegevens en analyse. Robuuste internationale reisprogramma's van de hogeschool studenten te helpen nemen een wereldwijde blik in hun studie.

High-Tech-voorzieningen

Van het beheer van investeringen in onze Huizenga Family Foundation Trading Center om hands-on training in SAP en andere bedrijfssystemen, onze graduate business studenten toegang tot de meest actuele technologie door middel van hun cursussen.

Undergraduate International Admissions

Met ingeschreven studenten uit meer dan 100 landen, UT beschouwt trots studenten uit de hele wereld voor eerstejaars of overdracht toelating. Het bewijs van Engels taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland).

Studenten moeten gelden door middel van online applicatie UT. Met het oog op de toepassing van een student herzien, moet de universiteit de volgende strekking:

 • Officiële transcripties van alle middelbare school cursussen en kwaliteiten vertaald in het Engels ("officiële" betekent dat je je school moet vragen om transcripties rechtstreeks naar de UT Admissions Office. Als dat niet mogelijk is, stuurt die door uw school zijn gecertificeerd als "afschriften" van de originelen nadat ze zijn gekopieerd exemplaren. Een ambtenaar bij uw school moet het document als ondertekenen "afschrift van de originele.")
 • Essay geschreven in het Engels
 • Een aanbeveling geschreven door een adviseur, leraar of directeur.

Aanvragers moeten een van de volgende onderwerpen:

 • TOEFL: minimaal aanvaardbare score is 550 of 213 (computer-based) of 79 (Internet-based) examen.
 • IELTS: Internationaal Engels Language Testing System - minimum graad van 6,5.
 • CPE: Certificate of Proficiency in het Engels - kwaliteiten van de "C" of beter
 • Pearson Test van het Engels (PTE): minimale score van 58.
 • Succesvolle afronding van het Engels 112 certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een brief van aanbeveling van een beheerder en een 500-woord Engels schrijven monster.

Internationale studenten die voldoen aan toelatingseisen maar extra Engels taal training voorafgaand aan het invoeren van een full-time opleiding student kan zich inschrijven voor een van de ESL-programma's nodig.

Internationale studenten moeten ook een bewijs van de beschikbare middelen verstrekken om hun eerste jaar van de studie en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe invoeren studenten met een uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4,000- $ 7,000 per academiejaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekt. Studenten kunnen werken op de campus tot 20 uur per week.

Bij de toelating tot de universiteit en bevredigende afronding van het financieel memorandum, zal een I-20 formulier aan de aanvragers worden verzonden vanaf UT bekentenissen kantoor. Aanvragers moeten de I-20 formulier, een kopie van hun aanvaarding brief en het financieel overzicht naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of het consulaat te nemen. Na een interview, zal de ambassade of het consulaat te beslissen of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Naar de Verenigde Staten in te voeren, studenten moeten dit visum in hun paspoort en de I-20 formulier. Studenten mogen niet het land binnenkomen op een toeristenvisum met de bedoeling om te studeren in de VS

Het personeel in het Bureau van de Internationale Programma helpt studenten met een pre-arrival informatie, oriëntatie en advies over de academische, sociale, culturele en werkgelegenheid zaken.

Gemiddelde kosten voor full-time undergraduate studenten voor 2013-2014 academisch jaar (herfst en lente).

 • Collegegeld (12-18 credit-uren per semester): $ 23.990
 • Mandatory Fees (verplicht): $ 1782
 • Room and Board (tweepersoonskamer, 15 maaltijden per week): $ 9388
 • Totaal: $ 35.160
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
35,160 USD
per jaar
Locations
Verenigde Staten - Tampa, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Tampa, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan