Bachelor in massacommunicatie

Colorado State University Pueblo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in massacommunicatie

Colorado State University Pueblo

De afdeling Mass Communications en het Centrum voor Nieuwe Media biedt een toegepaste belangrijke waarin technologische innovatie vindt betekenis in een traditionele geestes- en sociale wetenschappen curriculum. De 42-krediet grote kan leiden tot een carrière met inbegrip van reclame, omroep, journalistiek, nieuwe media en public relations door middel van drie primaire nadruk gebieden.

Volgens een 2012 studie, werkgevers rangschikken Communicatie als de tweede 'meest geliefde "graad. Op nationaal niveau het Bureau of Labor Statistics projecten meer dan 1,7 miljoen nieuwe banen voor kunst, design, entertainment, sport en media beroepen. Het gemiddelde uurloon is $ 25,89 en een gemiddelde jaarlijkse loon is $ 53.850. In Colorado, het aantal werknemers in deze categorie is meer dan 37.000, met een gemiddelde jaarloon van meer dan $ 49.000. Colorado heeft een aanzienlijk hogere concentratie dan het nationale gemiddelde, voor de werkgelegenheid in deze sector.

Curriculum omvat drie primaire nadruk gebieden van elektronische media, Integrated Communicatie en Journalistiek. Studenten vullen de MCCNM kern, de nadruk golfbanen in de buurt, en een aantal vaardigheden op basis van keuzevakken. De MCCNM faculteit hebben vele jaren van professionele ervaring in hun vakgebied, evenals indrukwekkende academische geloofsbrieven.

Adviseren wordt beschouwd als een prioriteit in het departement, met zowel studenten en docenten het nemen van verantwoordelijkheid om te verzekeren dat de studenten succesvol zijn in hun college ervaring zijn. Faculteit leden leerlingen aanmoedigen om deze website en de universiteit catalogus te gebruiken voor te bereiden op het adviseren van afspraken.

nadruk Gebieden

Vereisten

Studenten verlangen naar een Mass Communications belangrijke nodig zijn om de 18 credit uur "kern", 9 credit-uren van de toegepaste keuzevakken, plus één van de drie nadruk gebieden af ​​te ronden:

  • Elektronische media
  • geïntegreerde Communicatie
  • journalistiek

Studenten verlangen naar een minor in Mass Communications moet invullen 21 door hun minderjarige gebied adviseur goedgekeurd krediet uur en MOET MCCNM 101 en 201 en zes uur van de bovenste divisie werk natuurlijk. De minor mogen geen meer dan 3 studiepunten van laboratoriumwerk.

Studenten met een minimum MCCNM GPA van 3,0 worden aangemoedigd om een ​​stage of "Veld Experience" (MCCNM 494) in hun junior of senior jaar af te ronden.

Student Learning Outcomes

  • Studenten zullen tonen kritisch denken, het overbrengen van complexe ideeën met betrekking tot actuele onderwerpen en ethische verwachtingen van de massamedia en aanverwante disciplines.
  • Studenten zullen schrijven met duidelijkheid en de organisatie gebruik te maken van het juiste formaat, het schrijven van de mechanica en het publiek focus, op een manier die is professioneel concurrerend voor een entry-level positie in de discipline.
  • Studenten zullen technologische expertise met betrekking tot de specifieke nadruk gebied dat is professioneel concurrerend voor een entry-level positie in hun vakgebied te tonen.
  • Studenten zullen bevel van het onderwerp, de organisatie van gedachten en vaardigheden demonstreren op interpersoonlijke communicatie voor een publiek.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Pueblo, Colorado
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Pueblo, Colorado
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan