Bachelor in Mechanical Engineering

TED University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Mechanical Engineering

TED University

OVER ONS

Machinebouw is een beroep dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en testen van verschillende systemen om de kwaliteit van ons dagelijks leven te verbeteren. Het is inherent vereist om de ontwikkelingen in de technologie te absorberen. Daarom zijn naast conventionele engineeringtechnologieën bijvoorbeeld elektronica, robotica, computer en nieuwe materialen een integraal onderdeel van het beroep geworden. Het vereist de dekking van een breed spectrum van onderwerpen in het onderwijs, en juist daardoor biedt het rijke werkmogelijkheden, van onderzoek en ontwikkeling tot bijvoorbeeld productie, ontwerp van producten en testengineering.

Afdeling werktuigbouwkunde hecht veel waarde aan de opleiding van studenten die de jonge werktuigbouwkundigen en beslissers van morgen zullen worden. De afdeling engageert zich om een ​​leeromgeving te creëren voor het leveren van de principes en de state-of-the-art van het beroep. Moderne principes van werktuigbouw worden doorgegeven door middel van een uitgebreide opleiding, waaronder een praktisch type van een laboratoriumervaring. Creativiteit en design van producten vormen de essentie van dit programma in de vorm van nieuwe ontwerpcursussen en ontwerpprojecten in verschillende cursussen in een interdisciplinaire omgeving. Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan educatieve activiteiten waar ze hun creatieve talenten kunnen uiten, evenals hun technische informatie die ze in cursussen hebben verworven.

De afdeling neemt deze taak op zich om de ingenieurs van morgen op te leiden met een internationaal gerenommeerde faculteit die uitblinkt in hun vakgebied met internationaal gerenommeerde onderzoekstudies. Deze relatief jonge en dynamische leden met academische graden van verschillende wereldwijd prestigieuze instellingen zijn op de baan met een hoge motivatie om de studenten als hun kandidaat-collega's te verwelkomen. Om hen succesvolle mechanisch ingenieurs te maken die nodig zijn en worden geëist door de industrie, is het uiteindelijke doel van deze afdeling.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 3, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan