Bachelor in Mechanical Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom studeren werktuigbouwkunde aan WVU Tech?

Ons programma biedt een uitstekende balans tussen analytische en toegepaste cursussen met de nadruk op de praktijk gerichte lab ervaring. Ontwerp en de ervaring van het laboratorium worden geïntegreerd in het programma van de studie. Laboratoria zijn uitgerust met traditionele en moderne computergestuurde gekoppeld testapparatuur dat onze afgestudeerden om effectief de uitdagingen van de hedendaagse industrie voor te bereiden. Studenten die het goed doen in wiskunde en natuurkunde hebben de neiging om dit programma te genieten.

Hoe is ons programma verschilt van soortgelijke programma's aan andere universiteiten?

Het programma vereist 134 uur semester van het strenge academische werk voor het afstuderen. Studenten een reeks opeenvolgende cursussen op verschillende gebieden en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te werktuigbouwkundigen zijn te ontwikkelen. De afdeling biedt ook een pad voor een 2 + 2 aerospace diploma van burgerlijk ingenieur WVU die leidt tot een Bachelor of Science in Aerospace Engineering.

In het kader van deze regeling, een student geïnteresseerd in een BSAE diploma van WVU, kan beginnen als een eerstejaars op WVU Tech in de machinebouw en vullen de juiste cursussen in vier semesters voordat u naar WVU.

Wat co-op mogelijkheden of stages zijn er beschikbaar?

Hands-on ervaring komt in de vorm van de co-op-programma, stages en on-campus werk studie banen. Studenten kunnen starten in hun tweede jaar aan het werk en naar school afwisselende semesters voor een maximum van vijf semesters van de co-op of drie semesters van de stage onder leiding van een full-time programma coördinator.

Het programma omvat ook een verplichte, senior niveau, twee-semester lang ontwerpproject (ME Systems Design I & II), waarin studenten onderzoeken actuele onderwerpen en te bouwen en / of te schrijven onderzoeksrapporten over hun werk, waarvan sommige zijn gepubliceerd in nationale technische tijdschriften.

Welke mogelijkheden zijn beschikbaar voor afgestudeerden?

Een graad in werktuigbouwkunde bereidt studenten voor op een verscheidenheid van posities in de industrie, de overheid en het onderwijs. Recent afgestudeerden zijn carrière voortgezet in grote en kleine, nationale en internationale bedrijven en de posities zijn: planten engineer, field engineer en design engineer. Afgestudeerden hebben ook met succes graduate graden afgerond.

Om onze studenten voor te bereiden voor real-world uitdagingen, de mechanische engineering afdeling bij WVU Tech biedt een praktijkgerichte opleiding met een sterke nadruk op hands-on ervaring. Onze ABET geaccrediteerde programma is gestructureerd om deze vaardigheden te ontwikkelen door het aanbieden van basiscursussen in de machinebouw, zoals thermodynamica, het ontwerpen van machines, warmte-overdracht, mechanische trillingen, besturingssystemen en materiaalkunde.

Cursussen, zoals Engels, wiskunde, natuurkunde, informatica, geesteswetenschappen en de algemene technische wetenschappen supplement de machinebouw curriculum en technische keuzevakken worden aangeboden in energie en mechanische systemen, zodat studenten om na te streven geavanceerde studies in hun gebieden van belang.

Ingenieurs zijn bouwers en de noodzaak om een ​​sterk analytisch en design vaardigheden te ontwikkelen. Ons curriculum is zo gestructureerd dat zinvolle design ervaring is opgenomen in een aantal van de verplichte en keuzevakken. Werktuigbouwkunde studenten ontwikkelen van deze vaardigheden systematisch door het succesvol voltooien van een reeks opeenvolgende cursussen in statica, dynamica, mechanica van materialen, stromingsleer, dynamica van machines, het ontwerpen van machines en mechanische ontwerp technische systemen.

Open-ended problemen en multiple-oplossing design concepten zijn opgenomen in het leerplan die een ontwerp opdrachten in thermische en mechanische systemen. Dit proces begint met de Mechanica van Materialen cursus in het tweede jaar en eindigt met de deksteen ontwerp cursussen (ME Systems Design I en II) aan het einde van het laatste jaar. Het sluitstuk ontwerp cursussen bieden studenten de gelegenheid om eerder verworven kennis toe te passen in gebieden die wiskunde, wetenschap, techniek, menswetenschappen, communicatie, ethiek en economie omvatten.

Onze faculteit erkennen ook het dynamische karakter van de moderne technologie waarbij veranderingen onvermijdelijk zijn en de noodzaak voor onze afgestudeerden om goed voorbereid om deze uitdagingen aan te kunnen. De machinebouw curriculum wordt voortdurend herzien en wijzigingen worden voortdurend in reactie op de veranderende behoeften van de industrie en de arbeidsmarkt.

Doelstellingen van het programma

In overeenstemming met de missie en de doelstellingen boven en met de input van de bestanddelen van de werktuigbouwkundige programma vermeld, zijn de volgende educatieve doelstellingen zijn door de afdeling goedgekeurd.

Afgestudeerden van de WVU Tech Mechanical Engineering programma zal:

 • succesvol in de praktijk werktuigbouwkunde
 • verder te gaan naar posities van technische en / of leidinggevende leiderschap
 • succesvol te zijn in graduate studies, als ze ervoor kiezen om geavanceerde onderwijs te volgen
 • in staat zijn om professionele registratie te verkrijgen, als ze ervoor kiezen om, na een passende beroepservaring.
 • worden gewijd aan leven lang leren in hun professionele carrière

Programma Resultaten

In overeenstemming met de missie van WVU Tech en in overeenstemming met ABET criteria, de Mechanical Engineering programma op WVU Tech benadrukt de ontwikkeling van een goed afgeronde ingenieur met een sterke achtergrond in wiskunde, wetenschappen, techniek analyse en ontwerp. Afgestudeerden van dit programma zal in staat zijn om techniek te oefenen als professionals of de uitoefening van graduate onderwijs en geavanceerde studies.

Na het afstuderen, zullen ze in staat zijn om aan te tonen:

 • Een kennis van wiskunde, wetenschappen en de fundamenten van de techniek die nodig is voor een succesvolle carrière in de techniek de praktijk
 • Het vermogen om te identificeren, te formuleren en problemen te analyseren en oplossingen te ontwikkelen op basis van standaard technische normen en praktijken
 • De mogelijkheid om hun analytische vaardigheden en creativiteit van toepassing zijn op de geschiktheid van een ontwerp te onderzoeken en waar nodig verbeteringen aan het ontwerp te maken
 • Het vermogen om mechanische metingen uit te voeren; verzamelen, evalueren en presenteren experimentele resultaten; en ontwerpen en bouwen experimenten engineering verschijnselen, waaronder de analyse en interpretatie van de gegevens te onderzoeken
 • Een kennis van en het vermogen om standaard software en computers hulpmiddelen zijn geschikt te gebruiken om hun werk
 • Een kennis van de veiligheid praktijken in experimenteel werk
 • Een kennis van de milieu-eisen en beperkingen op vakkundige wijze te
 • Een kennis en het vermogen om een ​​mechanisch systeem, onderdeel of proces om de gewenste behoeften te ontwerpen
 • Het vermogen om te functioneren als een productief lid van multidisciplinaire teams
 • Een kennis van professionele en ethische gedragscodes en verantwoordelijkheden
 • Het vermogen om effectief te communiceren in mondeling en schriftelijk
 • Een kennis van de invloed van technische oplossingen in een globale en maatschappelijke context als gevolg van het hebben van een brede opleiding
 • De mogelijkheid om de behoefte aan erkenning en het voeren van een leven lang leren
 • De mogelijkheid om een ​​kennis van de hedendaagse problemen aan te tonen
 • De mogelijkheid om professioneel te werken in thermische en mechanische systemen gebieden, waaronder het ontwerp en de realisatie van dergelijke systemen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A campus within the West Virginia University system, WVU Tech offers more than 40 different academic programs and 81 percent of our 1700+ enrolled students receive some form of financial aid.

A campus within the West Virginia University system, WVU Tech offers more than 40 different academic programs and 81 percent of our 1700+ enrolled students receive some form of financial aid. Lees Minder