Bachelor in Mechanical Engineering

Vietnamese-German University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Mechanical Engineering

Vietnamese-German University

In samenwerking met de Ruhr-Universität Bochum, Duitsland en de Otto von Guericke University Magdeburg, Duitsland.

"Wetenschappers dromen over het doen van grote dingen. Ingenieurs ze doen. "

James A. Michener, VS Amerikaanse auteur Ons dagelijks leven is in bijna elk aspect beïnvloed door mechanische engineering. Werktuigbouwkundigen bijdragen aan het ontwerp en de creatie van alle machines en technische apparaten die momenteel worden gebruikt door de mensheid. Massaproductie van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige goederen is alleen mogelijk door de toepassing van mechanische engineering.

Als een van de oudste en breedste disciplines in de techniek, werktuigbouwkunde is een zich voortdurend ontwikkelende veld dat de uitkomsten van het onderzoek in de natuurwetenschappen absorbeert en gebruikt ze voor de verbetering van bestaande producten en het creëren van nieuwe producten. Werktuigbouwkundigen daarom een ​​grondige kennis van de fysica, wiskunde en materialen nodig. De informatietechnologie is tegenwoordig grotendeels gebruikt in ontwerpen, testen en produceren, moeten werktuigbouwkundigen bedreven met computers. En zij moeten de economie en ecologie voor een duurzame ontwerp en de productie te begrijpen.

De Vgu bacheloropleiding Werktuigbouwkunde biedt studenten met alle benodigde state of the art kennis en vaardigheden in de twee majors "Engineering Design and Automation" en "Energie en Process Engineering". Elk van deze majors opent vele uitstekend werk perspectieven voor de afgestudeerden in nationale en internationale bedrijven.

De Bachelor "Mechanical Engineering" is een studie van zes semester combineren basic engineering sciences met fundamentele natuurwetenschappen en wiskunde. Studenten kunnen hun expertise te verdiepen in een van de twee majors "Engineering Design and Automation" of "Energy and Process Engineering. Het programma biedt studenten met deskundige vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een carrière in de industrie, alsmede een brede en solide wetenschappelijke basis voor de voortzetting van de studie in een masteropleiding.

Het onderwijzend personeel

De meerderheid van de modules zullen worden gegeven door professoren van de Ruhr-Universität Bochum (RUB), Duitsland en de Otto-von Guericke University, Magdeburg, Duitsland of uit andere gerenommeerde universiteiten in Duitsland. Daarnaast is de kwaliteit van het onderwijs en de steun te garanderen, studenten worden ook bijgewoond door ervaren Vietnamese docenten vgu's. Ervaren Vietnamese docenten die in het buitenland afgestudeerd zal ook worden benoemd voor fundamentele onderwerpen als Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde.

Engels taal lessen worden volledig gegeven door native docenten Engels.

De voordelen van het Programma

Hier is wat je krijgt na het programma - Concurrentievoordelen op de arbeidsmarkt door een prestigieuze Duitse en vgu graad "Bachelor of Science" in Mechanical Engineering, een wereldberoemde Duitse opleiding in engineering, Engels talenkennis en buitenlandse studie-ervaring.

 • Eindeloze mogelijkheden over te dragen aan hogere graden met een diploma erkend over de hele wereld.

 • De beste kansen op werk op het gebied van:

  - Product Ontwerp - Productie - Plant het management - Energie Techniek

Hier is wat je krijgt tijdens het programma

 • Studeren aan een premie universiteit met een world-class standaard, in Binh Duong campus.
 • De hoogste kwaliteit van het onderwijs met een uitstekende curriculum, toegewijd en ervaren docenten uit Duitsland, moderne faciliteiten en laboratoria.
 • Uitstekende programma in het Engels gegeven, vol met real-world industrie gevallen en soft skills, zoals teamwork, presentatie, taal, het oplossen van problemen.
 • Zeer betaalbaar collegegeld aanzienlijk gesubsidieerd door de Vietnamese en Duitse overheden.

Wie zou moeten deelnemen

High schoolverlaters die een belang hebben in de technologie hebben, willen verwerven state-of-the-art kennis en vaardigheden in engineering en grijpen aantrekkelijke kansen op werk.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Duits
 • Vietnamees
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mei 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
64,500,000 VND
per jaar.
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan