Bachelor in Mechanical Engineering

SUNY Korea

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Mechanical Engineering

SUNY Korea

Machinebouw is een van de belangrijkste disciplines van de techniek en het omvat een groot aantal subdisciplines die zich in het hart van zowel traditionele als geavanceerde technologieën. Het is een bezig met activiteiten zoals de omzetting van energie, energie-opwekking, ontwerp en productie brede beroep. Het theoretische en technische grondslagen van kennis onder meer de exacte wetenschappen, wiskunde en de technische wetenschappen, in het bijzonder de mechanica van vaste stoffen en vloeistoffen, thermodynamica, en kinematica. Machinebouw vergt aanleg en interesse in de natuurwetenschappen en de taal van de wiskunde, en de mogelijkheid om deze toe te passen op maatschappelijke behoeften.

De educatieve doelstellingen van de undergraduate werktuigbouwkunde opleiding aan SUNY-Korea te erkennen dat de studenten hebben een verscheidenheid van de loopbaan van de doelstellingen en de keuze van de industriële omgevingen waarin om hen te achtervolgen.

De werktuigbouwkunde curriculum biedt studenten met een kern van het onderwijs in de wiskunde en de natuurwetenschappen samen met een brede reeks van cursussen over thermische processen en stromingsleer, mechanisch ontwerp, solide mechanica, en het dynamisch gedrag en de beheersing van mechanische systemen. Studenten ook cursussen die hen kennismaken met het gebruik van geavanceerde computationele methoden voor het technisch ontwerp en analyse, alsmede data verwerking en analyse. Een reeks van practica laat ze kennismaken met sensoren en elektronica, instrumentatie en moderne experimentele technieken die worden gebruikt in de engineering voor taken variërend van product design, evaluatie en het testen van het onderzoek. Daarnaast kunnen studenten keuzevakken kiezen om ofwel hoger niveau academische opleiding ter voorbereiding op graduate school of een bredere blootstelling aan onderwerpen met betrekking tot vakmanschap tot hun voorbereiding op een baan na het afstuderen te verbeteren bieden.

geschiedenis

Onze undergraduate programma is ontworpen om studenten te voorzien van de gedetailleerde werktuigbouwkundige opleiding en training nodig voor onmiddellijke toetreding tot de arbeidsmarkt. Op hetzelfde moment, het curriculum behoudt voldoende flexibiliteit om studenten in staat stellen om zich volledig voor te bereiden voor graduate studies en onderzoek carrière. Machinebouw lessen worden gegeven door full-time docenten en studenten worden aangemoedigd om te werken met de faculteit in hun technische keuzevakken. Zij hebben ook de mogelijkheden om deel te nemen aan de nationale en internationale studenten techniek wedstrijden. Onze Senior Ontwerp ervaring biedt studenten mogelijkheden voor het oplossen van echte problemen in een multidisciplinaire setting.

Missie

De missie van de faculteit Werktuigbouwkunde is om: - een programma voor de opleiding van studenten die studenten voorbereidt op een carrière in de machinebouw en aanverwante gebieden; - Zorgen voor graduate onderwijs en onderzoek mogelijkheden voor studenten en het beoefenen van ingenieurs; - Het uitvoeren van cutting-edge onderzoek en zorgen voor de overdracht van technologie aan de regionale en nationale industrieën.

Programma onderwijsdoelstellingen

 • Bereid afgestudeerden voor het uitvoeren van hun werk taken aan de verwachtingen van werkgevers te voldoen. - Bereid gekwalificeerde afgestudeerden voor gevorderde studies, indien gewenst.

Student Outcomes

De studenten zullen de volgende aan te tonen:

 • het vermogen om kennis toe te passen van de wiskunde, wetenschap en techniek
 • een vermogen om te ontwerpen en uit te voeren experimenten, alsmede gegevens analyseren en interpreteren
 • een mogelijkheid om een ​​systeem, onderdeel of proces te ontwerpen om de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals economische, ecologische, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid en duurzaamheid te voldoen
 • een vermogen om te functioneren op multidisciplinaire teams
 • een mogelijkheid om te identificeren, te formuleren en op te lossen technische problemen
 • een goed begrip van de professionele en ethische verantwoordelijkheid
 • het vermogen om effectief te communiceren
 • de brede opleiding nodig om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen
 • een erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in een leven lang leren
 • een kennis van de hedendaagse kwesties
 • een mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn te gebruiken op de beroepspraktijk
 • het vermogen om de principes van de wiskunde toe te passen door middel van multivariate calculus en differentiaalvergelijkingen
 • het vermogen om te modelleren, analyseren, ontwerpen en realiseren van fysieke systemen, componenten of processen
 • het vermogen om professioneel zowel thermische en mechanische systemen gebiedjes laten.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Zuid-Korea - Incheon, Incheon
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Zuid-Korea - Incheon, Incheon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan