Bachelor in mechanische en industriƫle engineering

Florida Polytechnic University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in mechanische en industriële engineering

Florida Polytechnic University

Mechanische en industriële techniek

De studie van mechanische en industriële engineering verkent het ontwerpen, bouwen, ontwikkelen en onderhouden van de instrumenten in de samenleving. Zie hieronder voor de gebieden van de concentratie binnen onze mechanische en industriële engineering degree.

GEOMETRIC DIMENSIONERING & toleranties

Geometrische dimensionering en toleranties (GD & T) is de gestandaardiseerde methode gebruikt om te communiceren deel eisen aan technische tekeningen en 3D-CAD-modellen. GD & T gebruikt zijn eigen notatie toelaatbare variaties in de vorm, grootte en positie van onderdelen in samenstellingen definiëren.

MOTION INTELLIGENCE

Motion intelligentie is een multidisciplinair vakgebied dat probeert om de stroom van beweging in verschillende omgevingen te verbeteren: grote-stad verkeer, luchthavens, ziekenhuizen, openbaar vervoer, scheepvaart, banken, universiteiten en media. Vooruitgang in de logistiek en supply chain management, productie, openbaar vervoer, communicatie en high-performance computing hebben een nieuwe kans voor ingenieurs en planners om samen te werken gemaakt.

Multifunctionele materialen

Multifunctioneel ontwerp van het materiaal is de wetenschap van de techniek composietmaterialen met nieuwe en unieke mogelijkheden. Traditionele materialen die een hoge stijfheid en sterkte, bijvoorbeeld, kunnen worden gewijzigd op nanoschaal op andere eigenschappen zoals energieabsorptie, self-healing, en zelfs vorm morphing nemen.

NANOTECHNOLOGIE

Nanotechnologie is een revolutionaire veld waarin engineering, chemie, fysica, materiaalkunde, biologie, en een groeiend aantal andere disciplines. Letterlijk, de 'wetenschap van de kleine, "nanowetenschap richt zich op het manipuleren van materie op het niveau van atomen, moleculen en supramoleculaire structuren voor uitdagingen, variërend van medicijnen tot productie te pakken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Lakeland, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Lakeland, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan