Bachelor in media design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Media design is een interdisciplinair belangrijk dat selecte cursussen combineert uit het bedrijfsleven, kunst, en de communicatie met succes studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de grafische vormgeving, webdesign, reclame, marketing en professionele communicatie.

Het curriculum in media design biedt iedere student met generalistische en gespecialiseerde opleiding. Studenten zijn bereid om na te denken, om problemen op te lossen, te vertellen, en ook om te maken en te ontwerpen. Professoren met real-life ervaring als ontwerpers en studio kunstenaars leren media design cursussen. Sinds klassen zijn klein, de studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en worden aangemoedigd om in evenwicht te brengen technische training met een verscheidenheid van creatieve energie. Wanneer de studenten lopen over het podium om hun diploma te ontvangen, zullen zij ook een professionele portfolio van vaardigheden en monsters.

Wat maakt het programma Distinctive?

  • WLC is gevestigd in Milwaukee, een grootstedelijk gebied met een levendige gemeenschap van ontwerpers en de nabijheid van musea van wereldklasse.
  • Media design faculteit leden hebben lettertype ontwerpen gepubliceerd, hebben professioneel bureau ervaring, en hebben gediend als art directors.
  • Media design studenten kunnen werken in een gezamenlijke lab ruimte, voorzien van graphics tablets en laserprinters.
  • Media design studenten hun werk bekritiseerd door te werken professionals en kan het werk van studenten van andere gerenommeerde Milwaukee scholen zien.
  • Media design gastheren twee nationale sprekers elk jaar op onderwerpen van de digitale trends.

Academici en ONDERZOEK

Verworven Competenties

WLC's media design studenten te betrekken in de hands-on, ervaringsleren met Adobe Creative Suite en verfijnde tekst editors voor web design en ontwikkeling. De ontwikkeling van een hoogtepunt portfolio kunnen studenten aan projecten, met inbegrip van werk in Adobe Photoshop en Adobe Illustrator, evenals op het gebied van fotografie, grafisch ontwerp en webdesign showcase.

Digitaal Verloofd Talk & Lecture Series

Het doel van deze serie is om de technologie, de geesteswetenschappen, en media design, de studenten en de lokale een gelegenheid om creatieve professionals te ontmoeten gemeenschap te bevorderen. Studenten hebben geprofiteerd van het luisteren naar en het aangaan met het verleden sprekers, waaronder Serenity Caldwell, associate editor bij Macworld; Jason Schwartz, creatief directeur bij Bright Bright Groot; Chris Coyier, ontwerper bij CodePen, schrijver bij CSS-trucs, en podcaster bij Shoptalk; Erin McLaughlin, lettertype ontwerper; en Andy Ihnatko, technologie columnist voor de Chicago Sun-Times.

BUITEN DE KLAS

Stages

WLC media design studenten worden aangemoedigd om stage te zoeken vanuit robuuste creatieve gemeenschap Milwaukee's. Studenten hebben eerder genoten stages op het Pettit National Ice Center, Milwaukee Children's Choir, en het gebied Milwaukee creatieve en communicatiebureaus. Voor sommigen hebben stages geleid tot een full-time baan mogelijkheden!

Milwaukee Community

WLC De locatie biedt studenten de kans om te genieten van de charme van de WLC de kleine school gemeenschap, evenals de vele voordelen van een bloeiende grootstedelijk gebied. Milwaukee is al lang bekend om zijn levendige kunstscene, en Artplace Amerika onlangs uitgeroepen tot de stad een 2013 Top 12 Artplace in Amerika. Studenten kunnen profiteren van de vele musea Milwaukee's, galeries, creatieve bureaus en public relations bedrijven, evenals diverse media design evenementen en vrijwilligerswerk nemen, gedurende hun tijd op WLC.

Lonende banen en carrièremogelijkheden

Belonen Jobs

De meeste van onze recente afgestudeerden hebben belonen, full-time banen verkregen - sommige zelfs voor het afstuderen. Het ontwerp gebied is zeer concurrerend en vereist inspanningen van de voorbereiding van een student, en studenten wordt geadviseerd om een ​​potentiële carrière fit te identificeren voor hun unieke talenten en interesses. Bedrijven met WLC afgestudeerden onder Apexx Group, Quad / Graphics, Savage Solutions, en de Wisconsin Evangelisch Lutherse synode.

Career Opties

Er is een bijna eindeloze lijst van carrière mogelijkheden voor media design majors. Studenten kunnen werken als een print designer creëren tijdschrift spreads, boekomslagen, verpakkingen ontwerpen, of bedrijf materialen. Ze kunnen ook werken in de digitale wereld en een front-end web designer, als een user interface designer, of in digitale publishing. Posities als grafisch ontwerpers, het type ontwerpers en art directors zijn haalbare opties. Sommige studenten kiezen voor zelfstandig freelance ontwerpers werken. WLC media ontwerp programma succesvol bereidt studenten voor welke optie zij kiezen.

12
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... Lees meer

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Lees Minder