Bachelor in mediaproductie

SAE Institute Leipzig

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in mediaproductie

SAE Institute Leipzig

Het medialandschap verandert voortdurend. Steeds meer apparaten en platforms permanent veranderen de manier waarop mensen omgaan met content.

Content is King! De grote vraag naar nieuwe inhoud vereist dat communicators een verscheidenheid aan digitale publishing vaardigheden moeten hebben - zowel qua inhoud en technologie.

De bacheloropleiding Media Production en Publishing werd ontwikkeld om aan deze veranderende eisen van beroepen in de sector Journalistiek / PR / communicatie te voldoen en levert expertise op het gebied van communicatie, journalistiek, kunst en montage, productie van audio, video productie, web programmeren en online publishing.

De studie reglement voorziet in twee delen van de cursus, de beroemde en erkend door de industrie SAE Cross Media Production Diploma en een Vrijgezellenfeest, geleerd in de extra vaardigheden en gebieden, zoals processen in de creatieve industrie, project management, auteursrechten en speciale communicatie technieken worden thuisgebracht. De cursus wordt afgesloten met een internationaal erkend BA / BSc (Hons) Media Production en Publishing *, gevalideerd door Middlesex University in Londen.

full-time

Voor de full-time variant (fast-track) is de normale termijn voor een Bachelor of Arts / Science (Hons.), Media en uitgeversstrategieën * 96 weken of 24 maanden. Het onderzoek in de fast-track voor snellere graad, een eerdere invoer baan en dus ook een zeitigeres inkomen.

In full-time studie het verloop delen van de Cross Media Production Diploma parallel aan bachelorniveau worden voltooid.

Zijn de vereisten voor full-time studie (nog) niet voldaan, of met de Cross Media Production Diploma de eerste fase part-time meer dan 72 weken 18 maanden onmiddellijk worden afgerond. bachelorniveau kan worden verplaatst op een later tijdstip in de progressie Bachelor Jaar na succesvolle afronding van de cross-media Productie Diploma. Ook hier is er een keuze tussen een proef-modus voor 48 weken of 12 maanden of als alternatief 96 weken en 24 maanden.

part time

Voor de part-time opleiding varianten, de standaard periode van studie voor een Bachelor of Arts / Science (Hons.), Media en uitgeversstrategieën * afhankelijk van de studie-modus of 120 weken 30 maanden of 168 weken en 42 maanden.


De afgestudeerde in de eerste studiefase Cross Media Production Diploma is een beroepsopleiding met een hoge praktische inhoud en bereidt voor technische en ambachtelijke activiteiten. Het diploma is de minimale kwalificatie voor de communicatie-industrie met succes wortel schieten. De Bachelor niveau vult deze economische aspecten, team, organisatie of marketing vaardigheden.

beroepen

 • online journalist
 • Social Media Manager
 • PR Officer
 • video journalist
 • online Editor
 • schrijver
 • Social Communications Specialist
 • corporate blogger
 • marketing Manager
 • Content Manager
 • marketing assistant
 • Cross-Media Producer
 • Nieuwe Media Journalist
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
24 - 42 maanden
Voltijd
Locations
Duitsland - Kitzscher, Saksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Duitsland - Kitzscher, Saksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan