Lees de Officiële Beschrijving

Afgestudeerden van deze internationale DP zijn gekwalificeerd voor een verscheidenheid van posities in vele soorten organisaties. Voorbeelden van functies zijn onder andere het management assistants, office managers, marketing assistenten, en communicatie en PR-coördinatoren.

De studies richten zich op het ontwikkelen van multiculturele communicatie en zakelijke vaardigheden. De studies ook helpen vaardigheden te ontwikkelen in samenwerking, project en event management, evenals bij het verzamelen, verwerken en uitwisselen van informatie.

De DP is gericht op het vloeiend werkvaardigheid in meerdere talen; naast hun moedertaal, afgestudeerden leren ten minste twee andere talen. Engels en Finse zijn verplicht, en de andere taal keuzes zijn Chinees, Frans, Duits, Russisch, Spaans en Zweeds.

Finse studenten moeten een semester in het buitenland te voltooien, hetzij als uitwisselingsstudenten of het doen van hun stage daar. Stage bestaat uit 100 full-time werkdagen. De bachelor thesis wordt meestal in opdracht van een organisatie - een eigen bedrijf of het openbaar bestuur.

Studenten kunnen hun specialisatie gebied hebt de keus uit: Ondernemerschap; Leiderschap en HR; Marketing, verkoop en service; Meetings Industry; Organisatorische Communicatie.

"Mijn studies in Haaga-Helia maakte me het belang van het werk van een assistent te begrijpen. Het is niet alleen te wachten rond en het maken van koffie - het gaat om ervoor te zorgen dat de dagelijkse gang van zaken van uw superieuren zo soepel mogelijk te maken. Zoals het woord al aangeeft, we zijn hier om te helpen.

De belangrijkste vaardigheden geleerd op school zijn talen en Microsoft Office geweest. De wet studies nam ik heb ook een grote hulp in mijn carrière geweest. Dankzij Haaga-Helia, heb ik nu een baan die ik altijd van heb gedroomd.

Haaga-Helia heeft het allemaal: geweldige sfeer, een internationaal tintje, goede locaties uitgerust met geavanceerde technologie, professionele docenten en nauwe samenwerking met de Finse en internationale zakenleven. Bij Haaga-Helia, hoef je niet te studeren voor het beroepsleven, bestudeer je werkende leven zelf. "

Elsa Kaijala, assistent, Finse Real Estate Federation

Profiel van de Degree-programma voor Multilingual Management Assistants

De Degree-programma voor Multilingual Management Assistants bereidt studenten voor verschillende rollen in de organisatie administratie. De set vaardigheden is gebouwd op een kern van business studies en sterk en divers taalvaardigheden.

Het programma biedt studenten met een brede set van vaardigheden, zodat ze functioneren in rollen die initiatief en een proactieve aanpak. De nadruk ligt op het multiculturalisme, talen, goede service ethiek en organisatorische vaardigheden.

Key Learning Outcomes van het programma

De Degree-programma voor Multilingual Management Assistants bereidt studenten voor op een reeks van rollen in business administration. Polyvalente administratieve professionals die in staat zijn om flexibel te opereren in internationale context en hebben belang bij professionele ontwikkeling zijn altijd gewild.

De competenties van het management assistant afgestudeerden zijn onderverdeeld in drie subgroepen als volgt:

  • zakelijke competentie
  • Communicatie, information retrieval en analyse competentie
  • Organisatorische vaardigheden en service competentie

Naast het aanbieden van relevante zakelijke kennis en vaardigheden die nodig zijn van het management assistants, het programma leidt studenten voor het ontwerpen en leveren van verschillende soorten evenementen en projecten.

Taalvaardigheden evenals communicatieve en sociale vaardigheden worden gegeven bijzondere nadruk in dit programma.

Onderwijs 8500 E
Studentenhuisvesting (incl. Water en elektriciteit) 300 E / maand
Eten 150-250 E / maand
vervoer 50 E / maand
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
7 semesters
Voltijd
Prijs
8,500 EUR
per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum