Bachelor in meubels en hout-technologie

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in meubels en hout-technologie

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Bachelor of Science in meubels en Houttechnologie

GMIT Letterfrack Campus

Afgestudeerden zijn uitgerust met de vaardigheden in meubels en hout technologieën die nodig zijn in de moderne productie-omgevingen. Zij ontwikkelen kennis van de huidige productie-technologieën en kan een duidelijk begrip van het bedrijfsleven en werkmethoden aan te tonen met de mogelijkheid om de fabricage meubels en houtproducten van kwaliteit en precisie in concurrerende commerciële ondernemingen.

Afgestudeerden hebben een duidelijk inzicht in de aard en de eigenschappen van materialen en afwerkingen gebruikt in de industrie. Ze kunnen vakkundig en veilig gebruik van een scala van conventionele en geautomatiseerde productie-apparatuur en kan de fabriek planning, lay-out, de arbeidsorganisatie en de productie stromen uit te voeren.

Lezingen en laboratoria ondersteunen de workshop gebaseerde activiteit en hebben betrekking op essentiële elementen integreren. Deze projecten en activiteiten die ten grondslag liggen aan een intensief blok stage die in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Europa, Australië en andere delen van de wereld kan worden ondernomen.

programma Modules


Jaar 1: leren leren, Stichting Tekening, Materialen, Productie Technologie, Technische Graphics, Wiskunde, Meubilair Geschiedenis en ontwerpproces, meubelen Bouw en Projecten 1

Jaar 2: Applied Science, Applied Graphics en Computer Applications, Management en Economie, Advanced Manufacturing Technology, Operations Management 1, 2 Projecten

Jaar 3: CAD / CAM, Product Development, Operations Management 2, Automatisering, commerciële projecten en werkervaring, Marketing en Financiën en regelgeving

Carrièremogelijkheden


Afgestudeerden zijn werkzaam in een verscheidenheid van houtproducten, meubelindustrie bedrijven waar de kennis van de productie en productie-technologie is vereist. Met ervaring, is de afgestudeerde goed geplaatst om te werken bij toezichthoudende en het management niveau.

Andere Essentiële informatie

  • Dit programma omvat training in het gebruik van een groot aantal houtbewerking machines.
  • 1e jaars studenten moeten gereedschap, veiligheid en design kits aanschaffen bij registratie voor dit programma, die afkomstig zijn en die door GMIT.
  • Het wordt aanbevolen dat de aanvragers hebben een Europees Computer Rijbewijs (ECDL).
  • Een uitgebreide stage is ook opgenomen in het derde jaar van het programma, dat kan plaatsvinden in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Australië of andere locaties.
  • Een term van de studie in een derde niveau Institute in het buitenland kan ook worden overwogen in plaats van deze industrie plaatsing.
  • Een Niveau 6 Higher Certificate is ingebed in dit programma en Studenten kunnen wensen om af te sluiten met deze onderscheiding na het voltooien van jaren een en twee.

Follow-on Studies


Afgestudeerden kunnen zich aanmelden voor plaatsen op het vierde jaar van de Bachelor of Science (Honours) Meubilair en Houttechnologie bij GMIT Letterfrack.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Ierland - Galway, County Galway
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Ierland - Westport, County Mayo
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates