Bachelor in meubels ontwerp en fabricage

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in meubels ontwerp en fabricage

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Bachelor of Science in Furniture Design en Fabricage

GMIT Letterfrack Campus

Dit programma produceert hoogopgeleide afgestudeerden die hun creatieve krachten te bundelen met de productie-technologie in het ontwerp en het maken van innovatieve meubilair producten. Het programma ontwikkelt vaardigheden op het gebruik van traditionele technieken en bevat de vereiste competentie in computer aided design (CAD) en productie. Deze brede aanpak maakt het mogelijk afgestudeerden aan het segment van de sector die het meest een beroep op hen, variërend van ambachtelijke basis workshops tot moderne meubelfabrikanten in te voeren. Keen aandacht wordt besteed aan intelligent ontwerp dat zaken als de markt, het concurrentievermogen, de kosten en het milieu en deze criteria zijn nauw verbonden met het vermogen van de afgestudeerden van hoge kwaliteit meubilair product prototypes adressen.

Gedurende het programma een aantal uitdagende ontwerpen en maken van projecten worden vastgesteld en deze ondersteunen een intensieve blok stage die in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Europa, Australië en andere delen van de wereld kan worden ondernomen.

programma Modules


Jaar 1: leren leren, Stichting Tekening, Materialen, Productie Technologie, Technische Graphics, Wiskunde, Meubilair Geschiedenis en ontwerpproces, meubelen Bouw en Projecten 1

Jaar 2: Applied Science, Applied Graphics en Computer Applications, Management en Economie, Advanced Manufacturing Technology, Industrial Design History, Ontwerp en Visual Studies en Projecten 2

Jaar 3: CAD / CAM, productontwikkeling, ontwerp en innovatie, commerciële projecten en werkervaring, Marketing en Financiën en regelgeving

Carrièremogelijkheden


Afgestudeerden met een breed scala aan vaardigheden en competenties functie op verschillende niveaus binnen de meubelindustrie. Ze werken meestal op junior management niveau, waar, met een gratis mix van design en de productie van kennis, kunnen ze een bijdrage leveren aan: productie, ontwikkeling van nieuwe producten, prototyping, 3D-modellering en het genereren van gedetailleerde presentaties en werktekeningen. Afgestudeerden kunnen ook functies als kast / meubelmakers in ambachtelijke industrie te zoeken en, na het behalen van industriële ervaring, kan gaan naar hun eigen bedrijf oprichten.

Andere Essentiële informatie

  • Het programma omvat training in het gebruik van een breed scala van houtbewerkingsmachines.
  • Eerstejaars studenten moeten gereedschap, veiligheid en design kits aanschaffen bij registratie voor dit programma, die afkomstig zijn en die door GMIT.
  • Het wordt aanbevolen dat de aanvragers hebben een Europees Computer Rijbewijs (ECDL) kwalificatie.
  • Het is wenselijk dat de aanvragers Art of Design and Communication Graphics hebben bestudeerd naar Leaving Certificate niveau.
  • Een uitgebreid van vijf maanden stage, die kan plaatsvinden in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Australië of andere locaties, is opgenomen in het derde jaar, en biedt studenten met essentiële, relevante ervaring in de industrie.
  • Een term van de studie in een derde-level Institute in het buitenland kan ook worden overwogen in plaats van de industrie plaatsing.

Follow-on Studies


Afgestudeerden kunnen zich aanmelden voor plaatsen op het vierde jaar van de Bachelor of Science (Honours) in Furniture Design en vervaardiging op GMIT Letterfrack.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Ierland - Galway, County Galway
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Ierland - Westport, County Mayo
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates