Read the Official Description

bachelor in Environmental Science voor duurzame energie en technologie

Kwesties zoals opwarming van de aarde, vervuiling en cradle to cradle je interesse. De Environmental Science voor Duurzame Energie en Technologie programma zal je veranderen in een milieu-professional.
De gemeente in een stad wil CO2-neutraal te zijn in 2040. Je maakt deel uit van een consultancy team. U vindt manieren om het energieverbruik te verminderen en gebruik geschikte duurzame energiebronnen. U het onderzoek van de beschikbaarheid van zonne-energie, waterkracht, geothermische energie, windenergie en biomassa. Uw oplossing is financieel haalbaar en door zowel de industrie en het publiek aanvaard. U rekening houden met toekomstige ontwikkelingen, technieken en beleid.

U

U wilt de planeet veilig voor toekomstige generaties behouden. U bent geïnteresseerd in bètavakken en je hebt een open geest naar andere culturen. Je bent een teamspeler en, tegelijkertijd, gemotiveerd. En je bent avontuurlijk en onafhankelijk.

Het programma Environmental Science voor Duurzame Energie en Technologie

Door middel van verschillende projecten en cursussen, leert u over duurzame energie technieken, hun geschiktheid in specifieke situaties, bio-based beheer van afvalstoffen, milieuvervuiling en opruimen technologie, kosten-batenanalyses, belanghebbenden analyses en ook milieubeleid en recht. Gezien het internationale karakter van de studentengroep, leert u meer over deze onderwerpen met betrekking tot de verschillende delen van de wereld.

Kenmerken van deze opleiding

Docenten en medewerkers zijn hoog gekwalificeerd. Onze aanpak is persoonlijk. Je werkt in kleine groepen. Een persoonlijke coach en studieadviseur zal je voldoende begeleiding. In 2012 werd het programma op nummer 1 in de twee belangrijkste hoger onderwijs enquêtes in Nederland. De sfeer is vriendelijk en open. De samenstelling van de studentengroep strekt zich van Europa naar Afrika en Azië. De projecten komen uit de werkomgeving, zodat u realistische problemen en de gegevens te verwerken.

Vereisten

Deze opleiding is verkozen tot beste Environmental Science voor Duurzame Energie en Technologie studieprogramma door de Full-time Hoger Beroeps Onderwijs Opties Gids in 2013, 2014 en 2016 en van het weekblad Elsevier gedurende vier opeenvolgende jaren 2013-2016.

Engelse eisen voor internationale studenten

  • Examen - Min score
  • IELTS algemene band: 6
  • TOEFL computer based: 213
  • TOEFL Internet gebaseerde: 80

Aanvullende eisen

Het niveau van je vooropleiding heeft gelijk aan de Nederlandse havo, vwo of mbo 4-niveau met de volgende cursussen zijn:

  • Engels
  • Economie en Sociale Wetenschappen
  • Scheikunde of
  • Natural Science and Technology of Health

Als we zijn niet vertrouwd met uw buitenlands diploma, NUFFIC, de Nederlandse organisatie voor internationale erkenning van diploma's, zal het niveau voor ons te controleren. Alle studenten kunnen kiezen voor een double degree programma. 


Wiskunde en Wetenschap

In aanvulling op de minimale diploma-eisen, voldoende kennis van wiskunde en natuurwetenschappen onderwerpen zoals chemie, biologie en natuurkunde is belangrijk.

Start van de opleiding

Maand: September

Deadline EU: 1 juni

Deadline non-EU: 1 augustus

Program taught in:
Engels

See 4 more programs offered by Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum