Bachelor in milieu-management en technologie

Bach Khoa University (BKU)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in milieu-management en technologie

Bach Khoa University (BKU)

BKU's trainingsprogramma is bijgewerkt aan de behoeften van de hoge gekwalificeerd personeel van de maatschappij in Environmental Management gebied te kunnen voldoen. Studenten in de Environmental Management and Technology Programs bij BKU zijn uitgerust met kennis basis van milieu- en beheer van natuurlijke hulpbronnen, remote sensing en GIS-toepassingen in het beheer van natuurlijke hulpbronnen; kennis van de behandeling technologie voor watervoorziening, afvalwater, afval gas en vast afval. Studenten zullen ook leren hoe je beslissingen van het management te koppelen aan de lokale, regionale en wereldwijde duurzaamheidsinitiatieven en uitgerust zijn om duidelijke alternatieven te ontwikkelen voor professionele organisaties om een ​​duurzame toekomst veilig te stellen, zowel in economisch en ecologisch opzicht. Soft skills zoals teamwork, communicatie, het identificeren en oplossen van problemen door middel van hands-on training worden ook aangeboden aan onze studenten op een creatieve, professionele, dynamische en concurrerende internationale omgeving.

carrièrekans

Environmental Management and Technology engineers kunnen voldoen aan de werving behoeften en werken aan de nationale en lokale overheidsinstelling op milieu, projecten raad van bestuur, industrie, industriële gebieden, niet-gouvernementele organisaties, de binnenlandse en buitenlandse milieu-adviesbureaus en centra, onderzoeksinstituten en universiteiten gespecialiseerd in milieu-resource management.

  • Staat het management bureaus werven vaak ingenieurs van Environmental Management and Technology Science afgestudeerd aan BKU, zoals Provinciale Ministerie en het ministerie van Milieu en Natuurlijke Hulpbronnen; Provinciale Afdeling Behoud; Environmental Monitoring Center van de provincie; Ministerie en het ministerie van Wetenschap en Technologie; Ministerie en het ministerie van Landbouw en Plattelandsontwikkeling; District-gebaseerde Department of Environmental and Natural Resources Management ...
  • Raad van nationale, provinciale, gemeentelijke, lokale projecten, zoals de milieusanering en het stroomgebied verbetering, vernieuwing van stroomgebieden water in kwaliteit, provinciaal beheer van vast afval, industriële zone en EPZ management, etc. Beheer
  • Bedrijven werven vaak ingenieurs van Environmental Management and Technology studeerde af BKU, waaronder: SEEN, Energy Development Center (EDEC), Nike Vietnam, Clover Technologies Group, en de milieu-adviesbureau met een adviserende taak hebben bij het opzetten van de haalbaarheid verslag voor projecten die betrekking hebben op het milieu , natuurlijke hulpbronnen, verslag over milieu-effectrapportage en voor de lokale / nationale / regionale ontwikkeling planning, enz.
  • Niet-gouvernementele organisaties (NGO's) vaak te werven engineers van Environmental Management and Technology studeerde af BKU, waaronder: IUCN Vietnam, CARE Vietnam, en buitenlandse NGO's zoals WWF, Save the Children, ENDA, maatschappelijke organisaties, zoals Water and Environmental Conservation Unions, Environmental Conservation Association, enz.

KANS OM overschrijving op onze partneruniversiteiten

Studenten hebben 2 opties:

  • Optie 1: De studenten studeren aan BKU voor 4 jaar en ontvang de Bachelor of Environmental Management & Technology uitgereikt door BKU.
  • Optie 2: Na het voltooien van 02 jaar bij BKU, kunnen studenten met financiële en academische aanmerking te komen brengen naar Griffith University (Australië) de laatste 02 jaar om hun studie voor bachelor diploma af te ronden. De officiële bachelor diploma wordt uitgereikt door de Universiteit van Adelaide (Australië). Het voordeel van deze optie is dat de student ongeveer 50% van de totale kosten (collegegeld en het leven kosten) kunnen besparen in vergelijking met studeren voor volle 4 jaar in Australië om een ​​bachelor diploma uitgereikt door de Griffith University (Australië) te krijgen.
  • Studie taal: Engels
  • Duur van de opleiding: 04 jaar bij BKU
  • Campus: campus BKU
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates