Bachelor in milieubeheer

University of the South Pacific USP

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in milieubeheer

University of the South Pacific USP

De School of Geography, Earth Science, and Environment (SGESE) biedt de Bachelor of Arts (Milieubeheer) Samen met andere programma's, een geïntegreerd begrip van de Aarde, zijn biofysische omgeving en de mensen die het bewonen. Dit is een spannende tijd voor de betrokkenen op deze gebieden. De gevolgen van milieuverandering strekken zich uit naar de verste hoeken van de Aarde en hebben een impact op alle inwoners. De banden tussen menselijke activiteit en het natuurlijke milieu zijn sterker dan ooit in de geschiedenis. En de ruimtelijke schaal is in de voorhoede van het milieuonderzoek gedreven. In een dergelijke context hebben degenen die een begrip hebben van het gedrag van het fysieke milieu, de menselijke interactie met die omgeving en de capaciteit om de werking van het wereldwijde systeem op synoptische schalen te begrijpen en verder dan de beperkingen van de traditionele disciplines in grote vraag.

De locatie van de universiteit van de zuidelijke stille Oceaan in de grootste oceaan ter wereld biedt een unieke kans om te werken in enkele van de mooiste omgevingen op aarde. De naties van de Stille Oceaan en zijn rand zijn bestemd om het wereldwijde lot in de 21e eeuw te dicteren. Wij zijn van mening dat de School van Aardrijkskunde, Aardwetenschap en Milieu ideaal is om de daaruit voortvloeiende economische, sociale en milieuproblemen aan te pakken en de vragen van de Stille Oceaan te beantwoorden.

De Bachelor of Arts - Voorgeschreven Programma is een driejarig programma dat vierentwintig cursussen omvat; Waarvan acht cursussen op 100-niveau, acht cursussen op 200-niveau en acht cursussen op 300-niveau. Er is één interdisciplinaire Bachelor of Arts-programma die niet voldoet aan de gebruikelijke programvereisten voor grote en kleine disciplines, maar heeft in plaats daarvan een voorgeschreven reeks vakken over disciplinegrenzen.

Studenten moeten zich richten op één van de twee trajecten: het milieu en management of het milieu en het maatschappelijk pad.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Fiji - Suva, Central
Startdatum : Feb. 2019, Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Fiji - Suva, Central
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan